További leírás a(z) doTERRA Kapor- Dill esszencialis illóolaj 5 ml termékről
A doTERRA Kapor illóolaj tulajdonságai:
– az ókori egyiptomiak nyugtató hatása miatt és az ártó szellemek kivédésére alkalmazták
– a kapor illóolaj támogatja az emésztést és a gyomor-bélrendszer általános egészségét
– serkenti az emésztőnedvet a gyomorban
– segít az emésztési rendellenességek kezelésében, beleértve a puffadást és a gyomorégést
– különleges íze a nyálmirigyek működését is serkentheti, hogy tovább segítse az emésztési folyamatot
– jótékonyan hat a hasnyálmirigy működésére, így cukorbetegség esetén segíti a normális vércukorszint elérését
– belsőleg szedve a kaporolaj fontos antioxidánsokat biztosít, az antioxidánsok nélkülözhetetlenek a szervezet számára, mert gátolják az oxidációt
– csökkentheti a koleszterinszintet
– erős antibakteriális hatás – ami lehetővé teszi, hogy a bőrön alkalmazva segítsen megelőzni a fertőzéseket
– lassítja a szívritmus
– tágítja az ereket
– a „kapor” szó a skandináv „dilla” szóból származik, jelentése „elaltat”, ez utal a kapor nyugtató tulajdonságaira
– a doTERRA kapor illóolaj belégzése csökkentheti a szorongást és a stresszt, így javíthatja a mentális egészséget
– a kapor illóolaj támogathatja az egészséges idegrendszert
– a kaporolaj jól keveredik a citrusolajokkal, mint például a lime, vadnarancs, bergamott és citrom illóolajokkal
– segíthet csökkenteni a menstruációs fájdalmakat
– a kaporolaj arról ismert, hogy képes fokozni a különféle konyhák ízét
A doTERRA Kapor illóolaj alkalmazása:
– a kaporolaj belsőleg is használható az emésztés és a gyomor-bélrendszer általános egészségének támogatására
– antioxidáns hatás érdekében tegyünk kapor illóolajat egyh zöldségkapszulába, és vegyük be
– a nyugodt éjszakai alvás érdekében lefekvés előtt igyunk meg egy csésze Kapros illóolajos teát, adjunk lefekvés előtt egy-két csepp kaporolajat a kedvenc gyógyteánkhoz
– aromás használat esetén a kapor friss, füves illatot bocsát ki, amely csökkentheti a stressz és szorongó érzések
– adjunk kaporolajat a pácokhoz, levesekhez és salátákhoz, hogy édes, gyógynövényes hatást keltsen, amely felpezsdíti ízlelőbimbóinkat