Az emésztőrendszer feladata, hogy lebontsa a szervezetbe jutó ételeket, italokat és felszívja az ezekben található tápanyagokat, amelyek azután a vérbe kerülve eljussanak a test minden pontjára és biztosítsák a működéséhez szükséges energiát. Az emésztés lehetővé teszi, hogy szervezetünk megkapja a szükséges tápanyagokat és energiát ahhoz, hogy egészséges és erős legyen. Bizonyos illóolajok és táplálék-kiegészítők segíthetik az egészséges emésztést és enyhíthetik az emésztéssel járó esetleges kellemetlenségeket.

Az emésztőrendszerről sokan azt gondolják, hogy csak a gyomorral és a belekkel van összefüggésben, de valójában ennél sokkal bonyolultabb. Az emésztőrendszer optimális működéshez a teljes rendszer megfelelő teljesítményére szükség van, amibe beleértjük a gyomrot, a beleket, a májat, a vesét és az epehólyagot.

Az emésztés működéséhez, főleg ha abban zavarok vannak, számtalan kellemetlen tünetet társíthatunk. Ilyen lehet a gyomorfájás, gyomorégés, böfögés, gázképződés, teltségérzet és számtalan egyéb probléma. Ennél is súlyosabb probléma, hogy az emésztési zavarok energiahiányt, az immunrendszer hatékonyságának csökkenését, súlygyarapodást és gyomor-bélrendszeri megbetegedéseket okozhatnak.

Támogathatja emésztőrendszerét, ha egészséges, rostban gazdag ételeket eszik, és sok vizet iszik, de számos illóolaj van, ami elősegítheti az egészséges emésztést és enyhíti a korábban felsorolt kellemetlen tüneteket.

Az édesköményt, a gyömbért és a borsmentát szinte az egész világon ismerik és használják az emésztést segítő tulajdonságaik miatt.

A ZenGest a doTERRA saját fejlesztésű illóolaj keveréke, amely kiváló segítség lehet az élelmiszerek megfelelő emésztésének elősegítésére, az időnkénti gyomorpanaszok megnyugtatására, valamint a kellemetlen gázképződés és a puffadás csökkentésére.

A hasnyálmirigy olyan enzimeket termel, amelyeket a vékonybél a táplálék lebontására használ. A ZenGest TerraZyme Emésztőenzim-komplex segítehet ezen enzimek mennyiségének növelésében, ezáltal felgyorsítva a feldolgozott élelmiszerek emésztését és anyagcseréjét.

Az alábbi doTERRA termékek segíthetnek az egészséges emésztőrendszer támogatásában:

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar