Visszérre is használjunk illóolajokat!

Az erek behálózzák egész testünket, még a bennük keringő vér szállítja az oxigént a szöveteknek. A verőerek a szívünk felől szállítják az oxigén-dús vért, a visszerek pedig biztosítják a szövetektől a széndioxidot tartalmazó vér visszaszállítását. Ezeknek az ereknek az elégtelen működése a visszérbetegség.

Hazánk lakosságának 20-30 százalékát érinti a visszérbetegség valamilyen formában.

A visszaerek megjelenése szinte bármilyen korban előfordulhat, nem ritka, hogy a panaszok már a 20-30 éves korosztály tagjai között is gyakran jelentkeznek.

Visszérre is használjunk illóolajokat!

Visszérbetegség esetén az érfal rendellenesen megvastagszik, vagy kitágul, így nem látja el megfelelően a feladatát, rontja az érintett végtag vérkeringését, súlyos esetekben szövődményként trombózis következhet be. Legfőképpen a lábszár és a comb vénáira jellemző, de máshol is kialakulhat. Elsősorban alkati megbetegedés. Kialakulásában az állandó megterhelés, az álló foglalkozás és a helytelen táplálkozás mellett az öröklött hajlam is nagy szerepet játszik.

A nőket jobban sújtják a panaszok, különösen azokat akik már szültek és túl vannak a 30-40-es éveiken. Azon kívül, hogy egy visszeres láb nem túl esztétikus, fontos tudni, hogy azért is érdemes minél előbb foglalkozni a problémával, mert egy elhanyagolt visszérbetegség idővel akár rokkantsághoz, munkaképtelenséghez vezethet.

Az egészséges vénák akkor tudják megfelelően elszállítani a vért a szív felé, ha faluk ép és rugalmas, és ha a vénabillentyűk meg tudják akadályozni a vér rossz irányba történő áramlását. A betegség kezelésére számos módszer ismert a különböző krémektől a műtétekig, de mi azt javasoljuk, hogy visszérre is használjunk illóolajokat!

Szerencsére a doTERRA-nak erre is van egy természetes megoldása. Az alábbi illóolajokból álló olajkeverék segít csökkenteni az erek kidudorodását, javítja a keringést, elhalványítja a színt és még a feszülő érzést, fájdalmat is csillapítja.

Hozzávaló doTERRA illóolajok:

Az olajokat cseppentsük egy 10 ml -es golyós üvegbe és töltsük fel frakcionált kókuszolajjal, majd alaposan rázzuk össze.

A doTERRA illóolaj keverék használata:

Naponta 2-3 alkalommal kenjük a keveréket a visszérre folyamatosan.

Fontos:

Ez a keverék már sokaknak segített világszerte, de az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. A javulás nem történik meg egyik napról a másikra, de következetes, rendszeres és kitartó alkalmazással remek eredményeket lehet elérni.

Ha lehet, mindig válasszunk természetes megoldást, ezért visszérre is használjunk illóolajokat!

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma