Microplex VMz – a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal

A Microplex VMz-t úgy alakították ki, hogy megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítson számunkra az optimális egészségi állapot érdekében, de csak abban az esetben, ha a kiegyensúlyozott étrenddel és egészséges életmóddal párosul.

A termék célja továbbá, hogy a szervezetnek olyan ásványi anyagokat adjon, mint a kalcium, magnézium és cink, amelyek elősegíthetik a csontok és az anyagcsere egészségét.

A felnőttek több mint 90 százaléka nem biztosítja szervezete számára a napi E-vitamin szükségletet, és nagyjából 50% nem teljesíti a magnézium, A-vitamin, kalcium és vitamin tápanyagszükségletét sem.

Bár ezeket a követelményeket egészséges táplálkozással elérhetjük, ezt könnyebb mondani, mint megtenni. A pusztán táplálkozás útján az élelmiszerekből elérni a napi bevitelt, komoly kihívást jelenthet.

A formula napi rendszeres használata más egészséges szokásokkal együtt lehetővé teszi, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot adjunk a szervezetnek, amely esetleg hiányzik.

A Microplex VMz speciális formulájával olyan vitaminokat próbál biztosítani, amelyek hiányoznak a modern étrendünkből, mint például az A-, C-, E- és B-vitamin.

Microplex VMz - egy táplálékkiegészítő a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Microplex VMz összetevői:

Számos vitamint és ásványi anyagot biztosít, amelyek elősegítik a sejtek növekedését, működését és karbantartását.

A Microplex VMz formula antioxidáns és energiakomplex vitaminok keverékét kínálja, miközben olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jótékony hatással lehetnek az anyagcserére és a csontok egészségére.

A szabadalmaztatott Microplex VMz formulát a biológiai hozzáférhetőség elősegítésére is tervezték – ami azt jelenti, hogy segítségével a szervezetünk felismeri és felszívja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és élelmiszer-tápanyagokat.

Néha bizonyos vitaminokat és ásványi anyagokat a szervezetünk nehezen ismer fel, így gyakran nem is tudja megfelelően hasznosítani. A Microplex VMz formula egy speciális, szabadalmaztatott glikoprotein mátrixot használ a biológiai hozzáférhetőség elősegítésére.

Ezenkívül a formula emésztőenzimeket is tartalmaz, hogy fokozza az emésztést és segítse a tápanyagok felszívódását.

Microplex VMz - egy táplálékkiegészítő a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Microplex VMz előnyei:

 • 22 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot biztosít a sejtek normál növekedésének, működésének és karbantartásának támogatásához
 • Harcol a szabad gyökök ellen az antioxidáns A-, C- és E-vitaminokkal
 • Támogathatja az egészséges anyagcserét és a sejtenergiát
 • Támogathatja a csontok egészségét kalciummal, magnéziummal, cinkkel és D-vitaminnal
 • Támogathatja az egészséges immunműködést
 • Támogathatja az egészséges emésztést
 • Szabadalmaztatott glikoprotein mátrixot tartalmaz a fokozott biohasznosulás érdekében
 • doTERRA borsmenta, gyömbér és kömény emésztést elősegítő keverékét használja, hogy csökkentse a gyomorpanaszokat
 • Nátrium-lauril-szulfát-mentes növényi kapszulákkal készült; nem tartalmaz genetikailag módosított anyagot.

Sokan döntenek úgy, főként az az életkoruk előrehaladtával, hogy étrend-kiegészítőket használnak, hogy elősegítsék és fenntartsák az általános jó egészségi állapotukat. Számukra tökéletes választás a Microplex VMz.

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
  0
  Kosár tartalma