xEO Mega, az esszenciális zsírsavak forrása

Az emberi szervezetnek esszenciális zsírsavakra van szüksége ahhoz, hogy segítse többek között az olyan kulcsfontosságú funkciókat, mint a sejtnövekedés, az agy fejlődése és megfelelő működése, valamint az izmok és az ízületek egészsége.

Az xEO Mega olyan esszenciális zsírsavakat kínál a szervezetnek, amelyek segítik a szervezet ezen rendszereinek egészséges működését.

Egyes zsírsavak természetes módon termelődnek a szervezetben; az esszenciális zsírsavakat azonban a szervezet nem tudja előállítani. Ezeket kizárólag a táplálkozás útján tudjuk beszerezni.

xEO Mega, az esszenciális zsírsavak forrása

Noha az esszenciális zsírsavak többféle típusa létezik, a leggyakoribbak az omega-6 és omega-3 zsírsavak.

A modern étrend általában túl sok omega-6 zsírsavat tartalmaz növényi olajok és hidrogénezett vagy transzzsírok formájában. A túlzott omega-6 zsírsav fogyasztás pedig akár káros is lehet az egészségünkre.

Ezzel szemben az omega-3 zsírsavak bevitelének növelése egészségügyi előnyökkel járhat. Többek között pozitív hatással van a szív- és érrendszer egészségre, az agyműködésre, az immunrendszer működésére valamint az izmok és ízületek egészségére.

A legfontosabb tehát az omega-3 és omega-6 zsírsavak megfelelő egyensúlyának megőrzése azáltal, hogy csökkentjük a magas omega-6 zsírsavat tartalmazó élelmiszerek és növeljük az omega-3 zsírsavakat tartalmazó élelmiszerek bevitelét.

Az xEO Mega komplexet úgy tervezték, hogy biztosítsa a szervezet számára az esszenciális zsírsavak megfelelő egyensúlyát tengeri és szárazföldi eredetű zsírsavak és egyéb növényi alapú összetevők, többek között illóolajok, egyedülálló keverékének felhasználásával.

xEO MEGA összetevői

A termék minden adagja tiszta, mikroszűrt tengeri lipideket tartalmaz, amelyek olyan magas minőségű zsírsavakat tartalmaznak, mint az eikozapentaénsav (EPA), dokozahexaénsav (DHA), alfa-linolénsav (ALA), gamma-linolénsav (GLA) és sztearidonsav (SDA).

A tengeri források mellett, a xEO Mega biztosítja a karotinoidok teljes spektrumát, E- és D-vitamint, valamint található benne szegfűszeg, tömjén, kakukkfű, római kömény, vadnarancs, borsmenta, gyömbér, fűszerkömény és német kamilla esszenciális olaj is.

xEO Mega előnyei
  • Omega-3 zsírsavak széles választékát tartalmazza, beleértve az EPA-t, DHA-t, ALA-t és SDA-t tengeri és növényi forrásokból, hogy segítsen fenntartani ezen létfontosságú tápanyagok egészséges egyensúlyát
  • Elősegítheti a szív és a keringés egészségét
  • Támogatja az agy, a szem és az idegrendszer egészséges működését
  • Természetes D és E vitamin forrásokkal látja el a szervezetet
  • Támogatja az ízületek egészséges működését
  • Immunerősítő tápanyagokat biztosít
  • Antioxidáns hatású
  • Támogatja az egészséges sejtválaszokat és az emésztést
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
This is default text for notification bar