A keringési rendszer támogatása fontos feladat. A rendszer mozgatója a szívünk, amely az ereinkbe pumpálja a vért. Az erekben áramló vér feladata, hogy oxigént szállítson a szervezetben található valamennyi sejt számára, illetve, hogy a sejtekből származó salakanyagokat elszállítsa. A keringési rendszer megfelelő működése érdekében fontos a szív és az érrendszer egészségének megőrzése és az egészséges vérnyomás fenntartása.

Szívünk egészségének megőrzése érdekében a legfontosabb amit tehetünk, hogy egészséges, aktív életmódot folytatunk, rendszeres testmozgással, ami megterheli a szívünket, melynek hatására a szívünk megerősödik, könnyedébben teljesíti feladatát, ezáltal sokkal energikusabbnak érezzük magunkat. Az egészséges és aktív életmód azonban önmagában még nem elég. A szív egészségének megőrzése érdekében az is fontos, hogy megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsavhoz juttassuk a szervezetünk. Sajnos az omega-3 zsírsavakhoz nehéz hozzájutni a táplálkozásunk során, ugyanis csak a tenger gyümölcseiben és néhány növényben fordulnak elő, pedig az egészséges telítetlen zsírok javítják a szív egészségét.

Omega 3 zsírsavak

A doTERRA xEO Mega az omega-3 zsírsavak széles skáláját kínálja, beleértve az EPA-t, a DHA-t, az ALA-t és az SDA-t ezzel támogatva a szív- és érrendszer, ezáltal a teljes keringési rendszer egészségét.

Energizáló illóolajok

A doTERRA Motivate illóolaj keverék, a borsmenta, vagy a vadnarancs mind-mind energizáló hatással rendelkeznek. Ezek segíthetnek, hogy sokkal energikusabbnak érezzük magunkat, így használatukkal jobban teljesíthetünk a hétköznapi tevékenységeink során is. Könnyebben megy a séta a munka és minden fizikai aktivitás. Ezek az apró tényezők összeadódva, hosszútávon segítik a szív és a teljes keringési rendszer egészséges működését.

Belsőleges használat

Belsőleg szedve a majoránna és a copaiba szintén pozitív hatással lehet a szív- és érrendszer egészségére, mindössze annyi a dolgunk, hogy egy-két cseppet egy zöldségkapszulába cseppentve vegyünk be minden reggel.

A keringési rendszer támogatása során használható doTERRA termékek:
0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
  Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
  Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
  leadod a rendelésed.
  This is default text for notification bar