Kimondottan a gyerekek igényeire fejlesztve: a2z rágótabletta

Mozgalmas életmódunk és az egyre kevésbé egészséges „nyugati étrendünk” miatt a minőségi multivitamin és ásványianyag utánpótlás a lakosság jelentős részének elengedhetetlen szükséglete. Ezen belül a gyerekek egy külön kategóriát alkotnak, hiszen igényeik és étkezési szokásaik is nagyban különböznek a felnőttekétől.

Az a2z rágótabletta azoknak a gyermekeknek készült, akiknek nehezére esik a tabletták, kapszulák egészben való lenyelése. A rágótabletta feladata az egészséges immunrendszer támogatása. Napi szedése elősegíti az egészséges sejtfejlődést, ami a folyamatosan növésben lévő gyerekek esetében rendkívül hasznos. A doTERRA a2z rágótabletták megkönnyítik számukra a szükséges vitaminok és ásványi anyagok étrendjükbe történő bejuttatását.

Kimondottan a gyerekek igényeire fejlesztve: a2z rágótabletta

A doTERRA a2z rágótabletta legfontosabb előnyei

 

 • A doTERRA a2z tartalmazza az összes létfontosságú vitamint és ásványi anyagot, amelyre egy gyermeknek szüksége van. Az összes alapvető vitamin kiegyensúlyozott keveréke, beleértve az antioxidáns A-, C- és E-vitamint, valamint egy B sejtenergia-komplexet.
 • A vitaminokon kívül tartalmaz kalciumot, magnéziumot, cinket, rezet és mangánt, melyek szintén nélkülözhetetlenek, a csontok és izmok felépítéséhez és a hatékony anyagcsere-folyamatokhoz.
 • Nemcsak könnyű rágni, de finom görögdinnye íze is vonzóvá teszi azon gyerekek számára is akik nem szívesen vesznek be vitaminokat vagy esznek egészséges ételeket.
 • Összetevői segítik az egészséges sejtműködést és az anyagcserét. A vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok szabadalmaztatott kombinációja támogatja a normál sejtműködést az általános egészség érdekében, valamint támogatja a természetes energiatermelést.
 • A doTERRA a2z antioxidáns védelmet biztosít a szabad gyökök okozta károk ellen.
 • Míg sok rágható vitamin tartalmaz magas fruktóztartalmú kukoricaszirupot, mesterséges színezékeket és aromákat, valamint egyéb káros összetevőket, a doTERRA a2z rágótabletta mindezektől mentes és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.
Mitől egyedi a doTERRA a2z rágótabletta?

A legfontosabb, hogy valóban átfogó választ ad a gyerekek igényeire. A vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott keverékét, a B-vitaminok sejtenergia-komplexét és a szükséges hozzáadott antioxidánsokat tartalmazza, így biztosítja az optimális jó közérzetet és a mindennapi működéshez szükséges tápanyagokat.

A doTERRA a2z rágótabletta a doTERRA szabadalmaztatott Alpha CRS+ keverékével készült. Az Alpha CRS+ polifenolok erőteljes kombinációja, ami antioxidáns védelmet nyújt a celluláris DNS és más sejtstruktúráknak. Ezek az anyagok természetesen megtalálhatók az élelmiszerekben, de a legjobb források általában az étrendünkben nem szokásos élelmiszerekben találhatók. Ez a keverék antioxidáns védelmet nyújt a sejtek szabad gyökök által okozott károsodása ellen, és támogatja a szervezet által termelt antioxidánsok termelését és újrahasznosítását.

0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
  This is default text for notification bar