Indul az allergia szezon, de szerencsére itt a TriEase

Allergia. Az eldugult orr az orrfolyás, a tüsszentés, a könnyezés, a szemviszketés, a foltok a bőrön, a légszomj, a köhögés sokunk számára ismerős érzés, akik allergiával küzdünk.

Ezeknek a tüneteknek az enyhítésére nehéz volt természetes alternatívát találni. Egészen mostanáig!

Az allergia kezelése természetesen

Színre lép a doTERRA TriEase Softgels

A doTERRA egyik legnépszerűbb terméke a TriEase Softgels, ami a levendula, a citrom és a borsmenta illóolajait kombinálja egy praktikus lágyzselatin kapszulában, amit pontosan arra alkottak meg, hogy segítsen megküzdeni az olyan környezeti elemekkel, amik az allergiás problémák jelentős részét okozzák.

Minden egyes lágyzselatin kapszula egyenlő arányban tartalmaz citrom-, levendula- és borsmenta illóolajat, amelyek arról ismertek, hogy együtt kombinálva képesek fenntartani a tiszta légzést és az egészséges immunválaszt allergia esetén.

Ez a három olaj külön-külön is számos előnnyel jár szervezetünk és immunrendszerünk számára, de együtt igazán hatásosak!

A praktikus lágyzselatin kapszulák akár napi szinten is használhatók és könnyedén magunkkal vihetjük akár utazáskor is. Így az allergia a jövőben nem jelenthet problémát.

Mi az a 7 ok, ami miatt minden allergiásnak ajánljuk a TriEase kipróbálását:

 • Segít megtisztítani a szervezetünket az allergiás tüneteket okozó tényezőktől
 • Védelmet biztosít a szezonális és környezeti hatások ellen
 • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ezért biztonságosan fogyasztható akár napi rendszerességgel is
 • Használata elősegítheti a tiszta légzést
 • Nem tartalmaz génmódosított és mesterséges anyagokat
 • Levendulát tartalmaz, amely nyugtató és kiegyensúlyozó hatásáról ismert
 • Kényelmes és könnyen használható, akár utazás közben is

A TriEase darabonként 2 csepp citromot, 2 csepp levendulát és 2 csepp borsmentát tartalmaz.

FONTOS:
A borsmenta 3 éves kor alatt nem adható. 3 éves kor felett is csak külsőleg és hígítva használható. 3 év alatti gyerekek esetében a TriEase nem használható, hiszen 3 éves kor alatt kizárólag inhalálás, párologtatás alkalmazható, az illóolajok belsőleges használata eleve tilos.

Kismamáknak sem szabad használni, szintén borsmenta olaj tartalma miatt, mert tejapasztó hatása lehet.

A termékben felhasznált illóolajok kivétel nélkül CPTG tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja, hogy terápiás tisztaságúak.

doTERRA TriEase- Lágyzselatin kapszulák 60 db >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
  0
  Kosár tartalma