doTerra TriEase, természetes megoldás allergiásoknak

Az allergia sokak számára nehezíti meg ezeket a hónapokat, de a doTerrának erre is van egy természetes megoldása. Következzen most egy személyes történet, Róbert találkozása a doTerra TriEase kapszulákkal.

TriEase lágyzselatin kapszula természetes és biztonságos módszer az allergia tüneteinek enyhítésére és immunrendszerünk erősítésére

„Egész életemben küzdöttem a tavaszi és nyári hónapokban, és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ugyanezekkel a problémákkal küzd. Gyerekkoromban orvostól orvosig jártunk, akik különböz gyógyszerekkel próbálták kezelni a tüneteimet, amik mindig felerősödtek a fák virágzásakor, és különösen a frissen nyírt fű közelében. Két éve a feleségem olvasott a doTerra illóolajairól és ő javasolta, hogy próbáljam ki őket. Beleegyeztem, de meglehetősen szkeptikus voltam, és nem hittem, hogy az olajok segíthetnek. Amikor megérkeztek az olajok még mindig szkeptikus voltam, de úgy voltam vele, mit veszíthetek. Levendulát, citromot és borsmentát cseppentettem a tenyerembe, majd összedörzsöltem és az arcomra tapasztottam, majd belélegeztem. Nem történt hirtelen változás, de éreztem egy kis különbséget. Valami történt a szememmel és az orrommal, elkezdtem szabadabban lélegezni és sokkal jobban éreztem magam. Attól a naptól kezdve mindig magamnál tartottam a három illóolajat és amikor úgy éreztem cseppentettem és belélegeztem. Lássuk be nem a legkényelmesebb megoldás, ráadásul férfiként nem erős oldalam, hogy rendszeresen odafigyeljek az ilyesmire, ezért igazán megörültem amikor kiderült, hogy a három illóolaj kombinációja elérhető kényelmes lágyzselatin kapszulában is.

Ideális megoldás, mert:

– könnyedén bevehető
– a megfelelő mennyiségű illóolajat tartalmazza
– a megfelelő arányban

A használat közben arra is rájöttem, hogy érdemes időben elkezdeni a termék használatát, vagyis nem akkor amikor már “baj van”, hanem 1-2 héttel az allergia szezon indulása előtt. Így gyakorlatilag tünetmentesen vészelem át az allergiás időszakot, ráadásul természetes megoldást használva a különböző szteroidos készítmények helyett.”

Mit tartalmaz a doTerra TriEase

Mindegyik kapszula ugyanannyi Citrom, Levendula és Borsmenta, összesen 5 csepp esszenciális olajat tartalmaz. Ezek ismertek a tiszta légzést fenntartó képességükről és az egészséges immunválasz támogatásáról, főleg ha összekombináljuk őket, ahogy ebben a termékben ez meg is történik.

doTERRA TriEase- Lágyzselatin kapszulák 60 db >>

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar