Immunrendszer támogatása gyerekeknél

A gyerekek fizikai és mentális egészségének támogatása minden szülő számára fontos feladat és nagy kihívás is egyben. Szerencsére a doTERRA gondolt rájuk is, ezért kifejlesztett néhány olyan terméket, ami kimondottan a gyerekek igényeihez igazodik, ugyanakkor biztosítja a megszokott magas minőséget és a természetes alkotóelemek használatát. Cikkünkben bemutatjuk a három legnépszerűbb terméket, amit az immunrendszer támogatása céljából fejlesztettek. Ezen termékek használatával természetes eszközökkel támogathatjuk gyermekeink fejlődését.

A2Z RÁGÓTABLETTA

Az A2Z RÁGÓTABLETTA azoknak a gyermekeknek készült, akiknek nehezebb a tabletták, kapszulák egészben való lenyelése. A rágótabletta feladata az egészséges immunrendszer támogatása. Ezen kívül biztosítja az antioxidáns védelmet. Napi szedése elősegíti az egészséges sejtfejlődést, ami a folyamatosan növésben lévő gyerekek esetében rendkívül hasznos. A gyerekek által kedvelt görögdinnye ízben kapható. A doTERRA A2Z rágótabletták megkönnyítik a szükséges vitaminok és ásványi anyagok étrendjükbe történő bejuttatását. Ezek a tápanyagok és antioxidánsok támogatják az egészséges sejtek fejlődését és hosszú élettartamát. A termék nem tartalmaz magas fruktóztartalmú kukoricaszirupot, mesterséges színezékeket, ízfokozókat vagy édesítőszereket.

doTERRA a2z Chewable- rágótabletta 60 db
doTERRA A2Zz Chewable- rágótabletta 60 db
PB Assist Jr PROBIOTIKUM

A probiotikumok a bél mikroflórájának olyan, jótékony hatással bíró, természetes, élő mikroorganizmusai, amelyek segítenek megőrizni és helyreállítani bélflóránk egészségét, és ezzel immunrendszerünk megfelelő működésében is nélkülözhetetlenek. A PB Assist Jr PROBIOTIKUM azok számára került kifejlesztésre, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. A por alakú probiotikum 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. Közvetlenül a szájon át bevehető. A kellemes ízű port önthetjük közvetlenül a szájba, vagy elkeverhetjük vízbe, gyümölcslébe.

doTERRA PB Assist Junior probiotikum 30 tasak
doTERRA PB Assist Junior probiotikum 30 tasak
IQ Mega™- OMEGA 3 HALOLAJ

Az Omega 3 zsírsavak számos kulcsfontosságú funkciót támogatnak, beleértve a sejtek növekedését, az agy, a szív, az immunrendszer valamint az ízületek egészséges működését. Használatuk kifejezetten javasolt gyerekeknek ízületi gyulladások, bélgyulladások, depresszió és hangulatingadozások, hiperaktivitás, és olyan bőrbetegségek esetén, mint az ekcéma, vagy a pszoriázis.

doTERRA IQ mega-Omega 3 halolaj 150 ml
doTERRA IQ mega-Omega 3 halolaj 150 ml

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar