Immunrendszerünk támogatása illóolajokkal

Immunrendszerünk szervezetünk védelmező rendszere, ami segít megőrizni az egészségünk a különböző környezeti ártalmakkal és betegségekkel szemben. Az immunrendszer állapota nagyban befolyásolja, hogy milyen hatékonysággal tudja felvenni a harcot egészségünk védelme érdekében. Mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy minél jobb állapotban legyen. Fontos a megfelelő étrend, a rendszeres mozgás, a megfelelő mennyiségű pihenés és a személyes higiénia, de cikkünkben inkább arra szeretnénk koncentrálni, hogy a doTERRA termékei hogyan tudják támogatni immunrendszerünket. A legfontosabb szempont, hogy ne csak akkor jusson eszünkbe az immunerősítés, amikor baj van, hanem preventív jelleggel legyen a mindennapjaink része.

A megfelelő védekezés három területet foglal magába: a megelőzés, az erősítés és az azonnali válasz. A doTERRA kínálatában van olyan illóolaj keverék, ami mindhárom területen hatékonyan a segítségünke lehet.

Az igazi Joker termék: doTERRA On Guard

Az On Guard a doTERRA egyik első illóolaj keveréke volt, ami nem hiányozhat egyetlen otthonból sem.

Milyen olajokból áll az On Guard keverék?

 

A Vadnarancs nagy mennyiségben tartalmaz monoterpéneket, több mint 90% D-limonént; a Szegfűszeg támogatja a szervezet képességét a rugalmasságra; a Fahéj az immunválaszt támogatja; az Eukaliptusz és a Rozmaring olajok alkoholt tartalmaznak, amely tisztítanak és támogatják az egészséges immunműködést.

Az On Guard illóolaj keverék azonban sokkal több, mint az alkotóelemek összessége, ugyanis a benne lévő illóolajok egymás hatását erősítik, támogatják. Az összetevőket külön-külön használva nem érhetjük el azt a hatást, mint amikor az illóolajoknak ezt az egyedi kombinációját használjuk.

Az On Guardot több mint egy évtizede kutatják. A kutatás eredményei rámutattak, hogy:

• támogatja az immunrendszer egyensúlyát és szabályozását.
• támogatja az egészséges gyulladásos reakciókat.
• antioxidáns tulajdonságai vannak.
• kiegyensúlyozza a sejtműködést

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az On Guard sokkal több, mint immunerősítő keverék. Ez egy komplex illóolaj keverék a sejtek komplex rendszerére kialakítva.

Hogyan használhatjuk az On Guard-ot?

Az On Guard aromatikusan, helyileg és belsőlegesen is használható.

Párologtatva és helyileg talpra naponta kétszer– a megelőzés érdekében.

Belsőleg, amikor az immunrendszer azonnali válaszára van szükségünk.

Mennyit szedhetünk belőle belsőleg?

Az OnGuard napi adagja felnőttek esetében 1-3 csepp, napi 5-6 alkalommal. A napi mennyiség ne haladja meg a 24 cseppet.

On Guard termékek

Az On Guard-ot nem csak illóolajként találjuk meg a doTERRA kínálatában. Megtalálható a következő formákban (amelyek szintén tartalmazzák az illóolajokat):

On Guard™ illóóolaj keverék
On Guard™ Touch
On Guard™+ lágyzselatin kapszula
On Guard™ gyöngyöcske
On Guard™ cukorka
On Guard Kézfertőtlenítő Permet
On Guard® habzó kézmosó
On Guard® fogkrém
On Guard folyékony mosószer

Gyerekeknél inkább On Guard gyöngyöcskéket vagy a Touch-ot használjunk.

Ha csak egy olaj használatára van lehetőséged, az On Guard legyen az!

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma