Immunrendszerünk támogatása doTERRA termékekkel

Immunrendszerünk segít a szervezetünk egészségének megőrzésében. Egészséges és jól működő immunrendszer nélkül szervezetünk védtelenné válna a környezeti hatások és a különböző megbetegedésekkel szemben. Az immunrendszer működése leginkább egy összehangolt csapatmunkához hasonlítható, melyben a különböző szereplők mindegyikének megvannak a maga feladatai.

Az immunrendszer első védelmi vonala a bőr, amely egyfajta pajzsként működik, ami távol tartja a nemkívánatos betolakodókat. Az orrban, a szájban és a torokban lévő nyálkahártyák is megvédik a testet a betolakodóktól azáltal, hogy csapdába ejtik őket, így akadályozva meg, hogy behatoljanak a szervezetbe.

Sajnos az első védelmi vonal nem képes mindent elhárítani, ezért gyakran előfordul, hogy veszélyforrás mégis bejut a szervezetünkbe. Ilyenkor lépnek működésbe a fehérvérsejtek, akik azonosítják és elpusztítják őket. A fehérvérsejtek a testen belül számos helyen keletkeznek és tárolódnak, például a mandulákban, a csecsemőmirigyben, a nyirokcsomókban, a csontvelőben és a lépben.

Az immunrendszer megfelelő működése sok mindentől függ, beleértve az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a megfelelő pihenést, regenerációt. A nem megfelelő táplálkozás és az ebből adódó mikrotápanyagok hiánya megváltozott immunválaszokhoz és egészségügyi problémák kockázatához vezethet, éppen ezért az immunrendszer támogatása elengedhetetlen.

Az immunrendszer támogatása doTERRA termékekkel:
0
    0
    Kosár tartalma