, , , , , , ,

doTERRA Évszakváltó csomag

93 990 Ft

Rossz hatással van a hangulatunkra az évszakváltás? Előzzük meg az évszakváltáshoz köthető kellemetlenségeket, és vértezzük fel otthonunkat természetes módszerekkel. A csomagban található doTERRA termékeket azzal a céllal alkottuk meg, hogy segítségükkel kényelmes módon tehessük könnyebbé életünket az év során.

Készleten

doTERRA illóolaj webshop
boltértékelés4.98 / 5
termékértékelés4.96 / 5
1291 vélemény

További leírás a(z) doTERRA Évszakváltó csomag termékről

A doTERRA Évszakváltó csomag kimondottan olyan termékeket tartalmaz, melyek segítségünkre lehetnek abban, hogy gond nélkül vészeljük át az őszi hónapokat.

Mit tartalmaz a doTERRA Évszakváltó csomag?

doTERRA Air

Ez a mentás, élénkítő keverék külsőleg alkalmazva nyugtató, csillapító hatást fejt ki. Az Air keveréket olyan olajok elegye gazdagítja, amelyek felüdítik és felpezsdítik a testet, miközben tiszta légutak érzetét keltik.

Elsődleges előnyök:

– megnyugtatja az érzékeket
– elősegíti a tiszta légutak érzetét

doTERRA Air cukorka

A doTERRA Air esszenciális olajkeveréket már régóta nagy bizalom övezi. A doTERRA Air cukorka pedig minden eddiginél praktikusabb formában kínálja a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajoknak ezt a jól bevált kombinációját. Élvezzük a citrom, a borsmenta, az eukaliptusz, a kakukkfű, az orvosi citromfű és a kardamom esszenciális olajok előnyeit finom pasztilla formájában!

Elsődleges előnyök:

– praktikus, finom pasztilla
– citrom, borsmenta, eukaliptusz, kakukkfű, orvosi citromfű és kardamom esszenciális olajokat tartalmaz
– mindig kéznél tarthatjuk, amikor a legnagyobb szüksége van rá

doTERRA Air légúttisztító stift

Ha szeretjük a doTERRA Air szabadalmazott keveréket, akkor a doTERRA Air légúttisztító stift kényelmes és egyszerű használatát is biztosan élvezni fogjuk. A doTERRA Air esszenciális olajkeverék ezen sajátos, külsőleges felviteli módját bárhol, bármikor bevethetjük. A légúttisztító stift összetevőit úgy állítottuk össze, hogy könnyedén eloszlatható legyen a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után. A doTERRA Air esszenciális olajkeverék ereje azonnal érezhető, külsőleges alkalmazása hűsítő érzetet kelt.

Elsődleges előnyök:

– ha élvezni szeretnénk a hűsítő, élénkítő párát, vigyük fel külsőleg a mellkasunkra, és lélegezzünk mélyeket
– gyors és kényelmes alkalmazási mód
– hűsítő, nyugtató hatást vált ki külsőleg és aromatikusan egyaránt
– könnyedén eloszlatható a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az egészséges, tiszta bőrt elősegítő tulajdonságainak köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjünk.

Elsődleges előnyök:

– használatával a bőr egészségtől ragyogó lesz
– jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért

Teafa

A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és elképesztő helyi alkalmazási módokat kínál. Legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafát gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

Elsődleges előnyök:

– tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára
– a teafa (melaleuca) esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében
– kedvező hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre

PB Restore

A PB Restore összetételénél fogva alapvető táplálékkiegészítőként biztosít előnyöket a szervezet számára. Kétkamrás kapszulába zárva 30 bioaktív prebiotikumot, probiotikumot és posztbiotikumot tartalmaz. Elfogyasztása pillanatában minden kapszula 18 milliárd erős élő sejtet biztosít. A korszerű kapszulázási technológia jóvoltából a külső héj a pre- és posztbiotikumokat, míg a belső héj 28 probiotikus törzset rejt magában, amelyek fokozatosan szabadulnak fel. Ez az innovatív dupla rétegű kapszulakialakítás megóvja a bioaktív kultúrákat a gyomorban uralkodó kíméletlen feltételektől, így biztosítva az aktív hatóanyagok optimális felszívódását.

Elsődleges előnyök:

– 30 prebiotikum, probiotikum és posztbiotikum egyedülálló kombinációját biztosítja
– 28 probiotikus törzset tartalmaz
– esszenciális prebiotikus frukto-oligoszacharidot (FOS), egy természetesen előforduló szénhidrátot tartalmaz, amely szelektíven támogatja a jótékony baktériumok szaporodását
– probiotikumok telepképző egységeit (CFU-kat) biztosítja a szervezet számára, amelyek között 28 aktív kultúra képviselteti magát 20 különböző fajból összeválogatva, így gondoskodva a kivételes mikrobiális sokféleségről
– egyedülálló dupla rétegű kapszulázási technológia óvja a bioaktív kultúrákat a gyomorban uralkodó kíméletlen feltételektől, így biztosítva az aktív hatóanyagok felszívódását

TriEase lágyzselatin kapszula

A TriEase lágyzselatin kapszula megalkotásakor a változó évszakokat tartottuk szem előtt. Minden lágyzselatin kapszula egyenlő részben tartalmaz citrom, levendula és borsmenta esszenciális olajat, amely a tapasztalt és a kezdő esszenciális olaj használók által egyaránt gyakran alkalmazott kombináció. Mostantól a TriEase lágyzselatin kapszulának köszönhetően gyorsan és egyszerűen bevehetjük ezt a kombinációt utazás és szabadtéri programok közben, vagy amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Elsődleges előnyök:

– gyors és praktikus bevitel, amikor a legnagyobb szüksége van rá
– a legfontosabb összetevők között megtalálható a citromhéj, a levendulavirág és a borsmenta

A doTERRA Évszakváltó csomag valamennyi termékében megtalálható illóolajok rendelkeznek CPTG tanúsítvánnyal.

A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban (pl. frakcionált kókuszolajjal)hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.

Kérdések és válaszok a(z) doTERRA Évszakváltó csomag termékről

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar