Frakcionált kókuszolaj, nem csak hígításra

Frakcionált kókuszolaj. A termékek leírásaiban az egyik leggyakrabban előforduló kifejezés. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mit kell tudni, erről a rendkvül népszerű termékről és mit tud még azon kívül, hogy a doTERRA ezt használja és ezt is ajánlja minden terméke hígítására, hiszen az illóolajok hígításához a doTERRA a frakcionált kókuszolajat ajánlja és azokban a termékeiben, amik nem tisztán illóolajat tartalmaznak, mint a touch-ok, szintén ezt használja.

frakcionált kókuszolaj

Nézzük mit lehet tudni a frakcionált kókuszolajról!

A kókuszolaj alapvetően sűrű állagú, mint egy zselé, vagy zsír, de hidrolízis és gőzdesztilláció segítségével eltávolítják belőle a hosszú szénláncú zsírsavakat, aminek köszönhetően folyékony halmazállapotúvá válik.

A közepes láncú zsírsavak azonban benne maradnak, ami azért rendkívül fontos, mert ezek biztosítják az olaj magas szintű hidratáló képességét. Ehhez jönnek még a benne található vitaminok (A,E és C vitamin), valamint a különböző antioxidánsok.

És innentől kezdve a frakcionált kókuszolaj tökéletes hordozó olajjá válik, mert minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy támogassa a benne feloldott különböző illóolajok hatását.

Könnyű, gyorsan és mélyen felszívódik, anélkül, hogy zsíros érzést okozna, vagy eltömné a pórusokat, ráadásul óvja és ápolja is a bőrt, csökkentve ezáltal a bőrreakciók kialakulását.

Mire jó a frakcionált kókuszolaj önmagában

– kiváló haj, köröm és bőrápoló
– remek masszázsolaj
– javítja a koncentrációt és az agy működését, különösen olyan betegségek esetén amik koncentrációs és fókuszálási nehézségekkel járnak
– étrendünkbe illesztve segít a testsúly kontrolálásában és a túlsúlyból fakadó cukorbetegség kordában tartásában
– növeli a szervezetben a HDL, vagyis a “jó” koleszterin szintjét
– csökkenti az étvágyat

Egy szó mint száz, a frakcionált kókuszolaj nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.

doTERRA Frakcionált kókuszolaj 115 ml >>

A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
This is default text for notification bar