Új termék: CP+ Softgels

A Copaiba eddig is a kedvenc illóolajaink közé tartozott, hiszen annyira sokoldalú a felhasználása, hogy szinte bármilyen probléma esetén számíthatunk rá. A Dél-Amerikából származó illóolaj négy különböző fafajból gyűjtött gyantából nyerhető ki. Az őslakosok már évszázadok óta használják a gyantát különböző gyógyászati célokra.

Új, praktikus kiszerelés

Eddig kizárólag illóolaj formájában volt elérhető, de most megjelent a lágyzselatin kapszulás kiszerelés is. A Copaibát eddig is lehetett belsőlegesen használni a szív és érrendszer, az immunrendszer, az emésztő-, és légzőrendszer, valamint az idegrendszer támogatására, de a praktikus lágyzselatin kapszulát sokkal könnyebb lenyelni. A CP+ Softgels egy napi adag Copaiba illóolajat biztosít szervezetünk részére. A CP+ lágyzselatin kapszulák aromáját az olívaolajos bázishoz adott Copaiba adja, amit vegetáriánus lágyzselatin kapszulák formájában élvezhetjük.

A Copaiba eddig is a kedvenc illóolajaink közé tartozott, hiszen annyira sokoldalú, de most itt a praktikus CP+ Softgels.

CP+ Softgels felhasználása

A termék elsődleges előnye, hogy Béta-kariofillént tartalmaz, ami nyugtatja az emésztőrendszert, de ezen kívül kiválóan alkalmas  még a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az immunrendszer, az idegrendszer, a bőr, a fogak és az íny egészségének megőrzésére.

doTERRA CP+ lágyzselatin kapszula 60 db >>

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar