Életmódváltás doTERRA-val – kezdjük 3 apró lépéssel

Ha szerepelt az újévi fogadalmaid között az életmódváltás, hogy megpróbálsz változtatni az eddigi életmódodon és egy picit egészségesebben élsz ebben az évben, akkor jó hírünk van. A doTERRA termékei között számtalan olyat találhatsz ami segthet ebben. A kérdés ilyenkor mindig az, hogy hogyan kezdjünk hozzá az életmódváltás- hoz. A javaslatunk, hogy minél több apró lépéssel. Most mutattunk 3 könnyen betartható jótanácsot 2023-ra, hogy sokkal egészségesebb éved legyen, mint az előző volt.

Életmódváltás doTERRA-val

2 csepp citrom illóolaj egy nagy pohár vízbe, rögtön a reggeli ébredés után. 

Ha egy nagy pohár (3 dl) citrom illóolajat tartalmazó vízzel indítod a napod máris sokat segítettél a szervezetednek. 

Ez az egyszerű és könnyen betartható szokás: 

– méregtelenít, 

– azonnal beindítja a szervezeted anyagcseréjét, 

– energizál 

– és máris teljesítetted a napi vízbeviteled egy részét. 

A citrom illóolaj ráadásul kicsit meg is tapad a pohár falán, ezért, hogy ne vesszen kárba, célszerű még egy kis vizzel kiöblíteni a poharat. Így akár máris fél liter víz elfogyasztásánál járunk és még csak reggel van.

A citrom illóolaj az egész nap során velünk maradhat, főleg azokkal akiknek nehezére esik a kellő mennyiségű víz napi elfogyasztása, hiszen egy finom, enyén citromos ízű víz mindenkinek jobban csúszik. 🙂

OnGuard illóolaj keverék mézbe keverve

Az immunrendszerünk támogatása elengedhetetlen ebben az idódőszakban és egy egészséges szervezet is sokkal gyorsabban és pozitívabban reagál az életmódodban bekövetkező változásokra. Cseppents néhány csepp OnGuard illóolaj keveréket egy kis üveg mézbe és alaposan keverd össze. Naponta 2 alkalommal egyél meg egy-egy kanál bekevert mézet, hogy ezzel segítsd növelni szervezeted ellenállóképességét.

Az OnGuard termékcsaládról sokkal többet megtudhatsz egy korábbi cikkünkből itt »»

Távolítsd el kozmetikumaid közül a káros izzadásgátlókat és használj kizárólag természetes alapanyagokból készült doTERRA dezodorokat!

Talán ennek a lépésnek a betartása jár a legkevesebb áldozattal, hiszen csak le kell cserélned a különböző káros összetevőket (alumínium, parabének, ftalátok, stb.) tartalmazó kozmetikumaidat egy a korábban felsoroltaktól mentes, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, így mindennapos használat mellett is biztonságos doTERRA dezodorra, melyek illatukat minden esetben illóolajoknak köszönhetik és kivétel nélkül unisex jellegűek.

A dezodozok formájában ránk leslekedő veszélyekről részletesebben itt olvashatsz! »»

Ha ezeket betartod, máris három apró, de fontos lépéssel közelebb vagy egy sokkal egészségesebb élet felé. Hamarosan érkezünk a további lépésekkel.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar