Életmódváltás doTERRA-val – 3 újabb lépés

Korábbi cikkünkben mutattunk 3 apró lépést, amit ha elkezdünk, máris elindulunk egy egészségesebb életmód irányába. Most folytatjuk és mutatunk 3 újabb ötletet, amit érdemes megfogadni és beépíteni a napi rutinunkba. Az életmódváltás sokkal egyszerűbb a  doTERRA termékek használatával, mint gondolnád.

Életmódváltás doterrával

Smart & Sassy

Pörgesd fel az anyagcseréd és támogasd meg a diétádat ezzel a rendkívül hatékony illóolaj keverékkel! A Smart & Sassy optimalizálja az emésztőrendszer működését, csökkenti az éhségérzetet, de alegfontosabb tulajdonsága, hogy segít felpörgetni az anyagcserét, így ha ezt a keveréket egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással kombinálod, igazán hatékonnyá teszi a fogyókúrádat. Beszerezhető csepp, vagy lágyzselatin kapszula formájában is.

doTERRA Smart & Sassy illóolaj- Anyagcsere keverék 15 ml >>

DDR Prime

A DDR Prime nem más, mint befektetés az egészségbe, hiszen ez az esszencia, egy alaptermék, mely sejtszinten regenerál. A sejtek minden élőlény alapját képezik. Ahogy öregszünk, a sejtfunkciók fokozatosan leépülnek. Amikor sejtek működése, regenerációja lelassul vagy sérül az negatív hatást gyakorol valamennyi a szervezetben lezajló folyamatra. A DDR Prime napi adagja biztosítja az antioxidáns támogatást, amelyre szükségünk van a sejtek egészségéhez. Adj egy-két csepp DDR Prime-ot teákhoz vagy vízhez, és naponta fogyaszd el, hogy megvédd a tested és a sejteket az oxidatív stressztől.

doTERRA DDR Prime esszenciális illóolaj- Regenáráló keverék 15 ml >>

doTERRA fogkrém

A szabadalmaztatott doTERRA on Guard illóolaj keveréket tartalmazó fogkrém tisztítja a fogakat és megelőzi az ínybetegségeket, ráadásul frissíti a leheletet. 100 %-ig vegán és mindenféle mesterséges anyagoktól mentes, ráadásul hihetetlenül sokáig elegendő, ugyanis egy-egy fogmosásához elég egy borsónyi adag belőle.

Reméljük a termékek a most és a korábbi cikkünkben ajánlott termékek használatával (valamint egy megfelelő étrenddel és sok testmozgással) mindenkinek sikerül az életmódváltás.

doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrém 125 g >>

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma