Hogyan segítenek a doTERRA termékei gyermekeinknek az iskolában

doTERRA termékek az iskolában? Hamarosan újra indul az óvoda és az iskola, ami mind fizikailag, mind mentálisan komoly terhelést jelent gyerekeink számára. Szerencsére a doTerra olajok a segítségünkre lehetnek mindkét fronton. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy melyik termékekkel és hogyan tudsz segíteni gyermekednek abban, hogy betegségek, hiányzások nélkül, magabiztosan és lelkileg is erősen tudjon teljesíteni.

doTERRA termékek az iskolában

doTERRA termékek az iskolában

Először nézzük, hogy mit tehetünk az immunrendszerük megerősítése érdekében!

Az On Guard illóolaj keverék, pajzsként véd a kórokozókkal szemben. Használhatjuk diffúzorban párologtatva, vagy higítva a bőrre kenve megelőzés céljából, vagy a már meglévő bacilusok és vírusok elleni harcban, de az On Guard gyöngyöcske vagy cukorka akár a belsőleges használatot is lehetővé teszi.

Az On Guard illóolaj keverék “kistestvére”, a kimondottan gyerekek számára fejlesztett Stronger, amit célszerű reggelente alkamaznunk, az iskolába indulás előtt a hátukon vagy a talpukon.

Az rendkívül ízletes A2Z rágótabletta olyan esszenciális tápanyagokat kínál, amelyek szükségesek a fejlődésükhöz és vitalitásukhoz. Naponta alkalmazva biztosítja a szervezet számára elengedhetetlen anyagokat.

IQ mega halolaj vadnaranccsal ízesítve, kimondottan a gyermekek ízléséhez igazítva segít a a szív- és érrendszer védelmében, az ízületek támogatásában, ami növésben lévő szervezetek esetén rendkívül fontos, valamint az agy megfelelő működésének elősegítésében, ami egy iskola esetében talán az egyik legfontosabb.

Ezekkel a termékekkel biztosíthatjuk gyermekeink fizikai egészségét, de ezzel még nem vagyunk készen.

Jöjjenek a mentális tényezők!

A kifejezetten a fejlődésben levő szellem, test és érzelmi világ támogatására összeállított esszenciális olajkeverékek terápiás szempontból olyan kiegyensúlyozott és egyedülálló összetételeket tartalmaznak, melyek jótékony hatásai igazán erőteljesek, ráadásul az érzékeny bőrhöz is gyengédek.

A korábban már említett Stronger frissítően hat az érzékekre, és segít a napi stressz tűrésében, valamint átsegíti a gyereket azokon a helyzeteken amik a konfortzónáján kívül esnek.

A Brave a tökéletes keverék arra, hogy a gyermek bátorságot merítsen, megfelelően kezelje a stresszt és a szorongást. Elősegíti a bizalom, a bátorság és az önbizalom érzéseit.

A Thinker figyelmet segítő keverék ideális napi szintű használatra olyan esetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keverék fő feladata, elősegítse az éberséget, a figyelmet és a koncentrációt, valamint, hogy csökkentse a stresszt és a fáradtság érzést. Ez a keverék kiváló társ a dolgozatok, felelések napján.

A Steady egy kiegyensúlyozó keverék, amely hozzájárul a stressz mentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz, amikor gyermek fáradtnak, túlterheltnek érzi magát.

A Rescuer egy pihentető keverék a levendula, a fodormenta, a copaiba és a zanthoxylum illóolajok felhasználásával.
A keverék segíthet a pihenésben egy fárasztó nap után, ezért célszerű az iskolából történő hazaérkezéskor, vagy az esti rutin részeként használni, biztosítva ezáltal a nyugodt pihenést.

A Calmer szintén egy pihentető keverék, ami nyugodt légkört teremt, közvetlenül lefekvés előtt használva lecsillapítja az elmét, támogatja a nyugodt alvást és ösztönzi a pihenést, hogy a gyermek másnap újult erővel vághasson bele a napba.

A gyermek kollekció olajai kivétel nélkül hígított (touch) kiszerelésben érhetőek el, ezért bármikor könnyen és gyorsan alkalmazhatóak. Célszerű a talpra, nyakra csuklóra kenni őket, igény esetén, akár naponta atöbb alkalommal is.

A felsorolt  termékek rendszeres és “okos” (megfelelő időpontban történő) alkalmazásával sokat segíthetünk gyermekünknek az iskolában, ami akár a konkrét eredmények szintjén is megjelenhet.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar