, ,

doTERRA Brave Bátorító illóolaj keverék 10 ml-es golyós kiszerelés

(1 vásárlói értékelés)

12 990 Ft

Brave- Bátorító keverék

Párosítsa a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával és kezdje minden napját határozottan és magabiztosan. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénküljön, és bátorságot merítsen, amikor gyámoltalannak érzi magát. Az amyrisfából kinyert egyedülálló esszenciális olajjal készülő Brave segít nyugodt légkört teremteni.

Elfogyott

Összetevők:

Vadnarancs, amyris, illatcserje és fahéj esszenciális illóolajok, valamint bázisként frakcionált kókuszolaj

Tulajdonságok:

– a Doterra olajválogatás gyermekeknek egyik legnépszerűbb terméke
– a doTERRA Brave energizáló és hangulatjavító hatással van az érzékekre a vadnarancs édes, citrusos aromája miatt
– pozitív hangulatot segít elő azáltal, hogy segít kezelni a felmerülő szorongást, stresszt
– a doTERRA Brave elősegíti a magabiztosságot, a bátorságot és az önbizalmat

Alkalmazás:

– kenjünk egy keveset a Brave keverékből tarkóra és pulzus pontokra, hogy pozitív érzésekkel töltődjünk fel
– életünk nagyobb horderejű pillanatainak megélése előtt vigyünk fel belőle egy keveset talpra és kézfejre, hogy bátorságot és pozitivitást merítsünk belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képesek vagyunk
– alkalmazzuk a Brave keveréket az új vagy a megszokottól eltérő élethelyzetekben bátorságunk és önbizalmunk serkentéséhez
– emésztési zavarok, izgatottság esetén kenjük hasra, talpra homlokra

Használat:

A doTERRA Brave aromásan, helyileg bőrön alkalmazható. A Doterra olajválogatás gyermekeknek termékei az érzékeny bőrhöz is gyengédek.

Kiszerelés:

10 ml-es golyós kiszerelés
A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.

Tömeg 40 g

doTERRA Brave Bátorító illóolaj keverék 10 ml-es golyós kiszerelés termékről 1 értékelés

  1. Anonim

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar