doTERRA Air praktikus formában – doTERRA Air Vapor Stick

A doTERRA Air Vapor Stick a doTERRA Air szabadalmaztatott keveréknek egy egyedülállóan előállított formája, ami bármikor és bárhol könnyedén használható és rendkívül gyorsan felszívódik.

A Stick segítségével a termék könnyedén felvihető a bőrre, anélkül, hogy zsíros vagy ragadós foltot hagyna maga után. Használata során a doTERRA Air illóolajkeverék azonnal érezhető, hűsítő hatást biztosít mind helyileg, mind aromásan.

A doTERRA Air Vapor Stick kicsi és kényelmes formájának köszönhetően bármikor nálunk lehet, ezért ideális például utazáshoz.

Maga a termék a Air illóolaj keverékhez hasonlóan működik, ami azt jelenti, hogy rendkívül kis mennyiségre van csak szükség belőle és szinte azonnal érezhető a hatása, hiszen ez a termék az illóolajok és egyéb, a légutakat nyugtató összetevők kombinációja.

doTERRA Air praktikus formában - doTERRA Air Vapor Stick

Összetevők:

Eukaliptusz: Eukaliptusz illóolaj jellegzetes, könnyű, kámforos illatával elősegíti a tiszta légzést és segít ellazulni.

Borsmenta: A  borsmenta számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, hiszen egy rendkívül sokoldalú illóolaj. Ebben a keverékben fő feladata, hogy elősegítse a tiszta légzést és az egészséges légzésfunkciókat.

Kardamom: meleg, fűszeres illóolaj, amely segíti a tiszta légzést és a légzőszervek egészségét,

Teafa: A Teafaillóolaj szintén egy sokrétű felhasználást biztosító olaj, amely segíthet megvédeni a környezeti és szezonális fenyegetésektől, és támogatja az egészséges immunrendszer működését.

Citrom: A citrom illóolaj nemcsak tiszta, friss illattal rendelkezik, hanem közismert arról is, hogy támogatja az egészséges légzésfunkciókat.

A doTERRA Air Vapor Stick felhasználása és előnyei:

A Vapor Stick fő alkotóeleme a doTERRA Air légút tisztító illóolaj, ezért elsődleges feladata, hogy segítsen a légutak tisztán tartásában és a könnyű légzés elősegítésében.

A leghatékonyabb felhasználási mód, ha a terméket felvisszük a nyakra és a mellkasra igény esetén naponta többször is. Rendkívül gyorsan felszívódik és azonnal érezhetővé válik nyugtató, hűsítő hatása.

Fontos

A termék kiválthat bőrirritációt és bár jelenleg ez a veszély nem fenyeget, de alkalmazás után legalább 12 órán keresztül kerülni kell a napfényt vagy az UV-sugarakat.

doTERRA Air légúttisztító stift >>

0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
  Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
  Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
  leadod a rendelésed.
  This is default text for notification bar