,

doTERRA Air légúttisztító stift Légúttisztító keverék 12,5 g

5 190 Ft

Ha szeretjük a doTERRA Air szabadalmazott keveréket, akkor a doTERRA Air légúttisztító stift kényelmes és egyszerű használatát is biztosan élvezni fogjuk. A doTERRA Air esszenciálisolaj-keverék ezen sajátos, külsőleges felviteli módját bárhol, bármikor bevethetjük. A légúttisztító stift összetevőit úgy állították össze, hogy könnyedén eloszlatható legyen a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzetet hagyna maga után. A doTERRA Air esszenciálisolaj-keverék ereje azonnal érezhető, külsőleges alkalmazása hűsítő érzetet kelt.

Készleten

Összetevők:
Eukaliptuszlevél: Eukaliptusz illóolaj könnyű, kámforos illattal elősegíti a tiszta légzés és relaxáció érzését.
Borsmentalevél: A menta család tagja, a borsmentaolaj elősegítheti a tiszta légzést és az egészséges légzésfunkciókat.
 Teafalevél: A Melaleuca olaj számos előnye között segíthet megvédeni a környezeti és szezonális fenyegetésektől, és támogatja az egészséges immunrendszer működését.
 Citromhéj: A citrom illóolaj nemcsak tiszta, friss illattal rendelkezik, hanem ismert, hogy támogatja az egészséges légzésfunkciókat is.
Kardamom: meleg, fűszeres illóolaj, a kardamomolaj elősegíti a tiszta légzést és a légzőszervek egészségét, ezáltal a doTERRA Air keverék fontos részévé válik.
Tulajdonságok:
– bármikor és bárhol felhasználható a hűsítő, nyugtató illat élvezete érdekében
– a doTERRA Air légúttisztító stift természetes formulája könnyedén siklik a bőrön, anélkül, hogy zsíros vagy ragadós utóérzetet hagyna maga után
– az Air illóolajkeverék ereje azonnal érezhető, hűsítő hatást biztosít mind helyileg, mind aromásan
– kicsi és kényelmes formája tökéletes utazáshoz, és csak kis mennyiségre van szükség azonnali hatásainak érzéséhez – a Vapor Stick a doTERRA Air termékhez hasonlóan működik, erőteljes támogatást nyújtva az egész családnak
– a doTERRA Air légúttisztító stift elősegíti a légutak tisztítását és biztosítja a szabad légzést
Alkalmazás:

– tiszta légzés érzéséhez szükség szerint vigyük fel a terméket a nyak és a mellkas területére
– miután a bőrre került, a stickből származó anyag gyorsan felszívódik, nem hagy kellemetlen ragacsos maradványokat maga után

Figyelmeztetések:
Lehetséges bőrérzékenység. Tartsuk távol gyermekektől. Az alkalmazás után legalább 12 órán keresztül kerülni kell a napfényt vagy az UV-sugarakat.
Kiszerelés:

Air 15 ml-es cseppentős üveg
10 ml-es Air Roll-On Touch (kókuszolajjal hígítva)
Air Drops-  cukorka
A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.

Tömeg 45 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar