Nézzük mi a különbség a doTERRA Air és a doTERRA Air-X keverékek között!

doTERRA Air vagy doTERRA Air-X? Mindkettő. 🙂

Az időjáráson szerencsére még nem látszik, hogy itt az ősz, de ideje felkészülnünk, hiszen a hidegebb idő beköszöntével elérkezik a felső légúti megbetegedések ideje is. A doTERRA illóolaj keverékei természetes megoldást kínálnak a tünetek enyhítésére és a gyógyulási idő lerövidítésére.

Itt van két kiváló illóolaj keverék, melyek névre, sőt csomagolásra is szinte teljesen azonosak. A látszat ellenére mégsem egy jól bevált termék (doTERRA Air) továbbfejlesztett verziójáról beszélünk, ha az Air-X-et vesszük a kezünkbe. Bár van hasonlóság a két termék között, azért jelentősek az eltérések is.

Nézzük mi a különbség az Air és az Air-X keverékek között!

Nézzük mi a különbség az Air és az Air-X keverékek között!

doTERRA Air

A doTERRA Air a babérlevél, a borsmenta, az eukaliptusz, a teafa , a citrom, a kardamom, a ravintsara és a ravensara illóolajok speciális keveréke, ami segít tisztán tartani a légutakat, megkönnyíti a légzést és biztodósítja a nyugodt és pihentető alvást.
A doTERRA Air két módon használható. Kenhetjük a mellkasra, a hátra vagy a talpakra, vagy használhatjuk diffuzorban is.

Fontos: A Ravintsara, Ravensara és az Eucalyptus miatt ezt a keveréket TILOS belsőleg használni!

doTERRA Air-X

Az Air-X a litsea, a mandarin, a grapefruit, a tömjén és a kardamom illóolajok keveréke, ami megtisztítja a környezetet, a testet és a szellemet mindenféle negatív hatástól.

Rendkívül sokoldalú keverék, ami alkalmas arra, hogy az Air-hez hasonlóan támogassa a légzést és a légutak tisztán tartását, de segít megtisztítani a beleket és a belső szerveinket is. Erősíti az immunrendszert, kiegyensúlyozza a vérnyomást, az étvágyat és segíti a sejtek megújulását.

Energizáló keverék, ami jól jöhet depresszió, túlterheltség vagy negatív hangulat esetén.

Hogyan használhatjuk a doTERRA Air-X-et

Cseppentsünk 3-4 cseppet diffúzorba éjszakára, de akár nappalra is.
Vigyünk fel egy-két cseppet a kívánt területre (has, hát, talp, csukló). Az esetleges bőrirritáció elkerülése érdekében hígítsuk fel frakcionált kókuszolajjal.
Az Air-el ellentétben az összetevők mindegyike, így maga a keverék is alkalmas belsőleges használatra. Bátran cseppentsünk egy cseppet 2 dl folyadékhoz, vagy tegyük zöldségkapszulába.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar