Smart & Sassy helyett MetaPWR

Milyen a jó anyagcsere?

Az egészség a sejtek szintjén kezdődik. A jó anyagcsere azt jelenti, hogy a szervezet képes megemészteni és felszívni a tápanyagokat úgy, hogy a vércukor-, vérzsír- és inzulinszint stabilan az egészséges értékek között marad. Ezek szintjének ingadozása természetes, de fontos elkerülni a nagy kiugrásokat, amelyek kedvezőtlenül befolyásolják a hosszú távú egészségünket.

Smart & Sassy helyett MetaPWR

Miért fontos az egészséges anyagcsere?

Mert az egészséges anyagcsere és a biológiai öregedés elválaszthatatlanok egymástól. Ez azt jelenti, hogy minél erősebb és egészségesebb az anyagcseréd, annál fiatalabbnak fogod érezni magad belülről.

A különböző emberek sejtszinten is eltérő korúak – ezt biológiai kornak nevezik. A biológiai életkor a sejtjeink fiatalságának mértéke, az alapján, hogy mennyire egészségesek és hogyan viselkednek. Ahogyan a külső megjelenés sem mindig jelenti a számszerű életkort, úgy a sejtek egészsége sem mindig felel meg ennek.

Ha sikerül egészségesebbé tennünk az anyagcserénket, lelassíthatjuk a biológiai öregedés jeleit, és meghosszabbítjuk az egészségesen eltöltött éveink számát. Az anyagcsere befolyásolja az energiát, a testsúlyt, a testösszetételt, az alvást és még a kognitív teljesítményt is. Az anyagcsere egészségének hanyatlása pedig drámai hatással lehet az életminőségére. Éppen azért olyan fontos foglalkoznunk ezzel a területtel, mert az orvostudomány fejlődése hozzásegít bennünket ahhoz, hogy tovább éljünk, de nagyon nem mindegy, hogy azt milyen életminőséggel tesszük.

Az egészséges anyagcsere legfontosabb összetevői:

 • Az egészséges táplálkozás
 • A napi rendszeres mozgás
 • A stressz kezelése
 • A kiegyensúlyozott mentális állapot
 • …és egy kis segítség a doTERRA-tól.

Mi az a MetaPWR rendszer?

A MetaPWR rendszer segít az egészséges anyagcsere elérésben. Minden terméke támogatja az anyagcsere egészségének különböző területeit. A MetaPWR rendszer önmagában nem jelent megoldást és nem működik a korábban felsorolt összetevők nélkül, de maximalizálja és optimalizálja azok hatásait. Úgy került összeállításra, hogy támogassa a természetes NAD+ és NADH szintek növekedését a szervezetben (támogassa a sejtek integritását), segítsen kisimítani a normál tartományú vércukorszint ugrásait és sűlyedéseit az egészséges inzulinaktivitás elősegítésével, csökkentse az éhségérzetet, elősegítve ezzel a kevesebb táplálék fogyasztását és a zsírsejtek felhalmozódását.

A MetaPWR Metabolic Blend egy szabadalmaztatott keverék amely a következő illóolajokat tartalmazza a megfelelő arányban:

 • Grapefruit
 • Citrom
 • Borsmenta
 • Gyömbér
 • Fahéj

Ennek a szabadalmaztatott illóolajkeveréknek a napi használata fontos szerepet játszhat az éhségérzet csökkentésében és az egészséges anyagcsere folyamatok fenntartásában.

Smart & Sassy helyett MetaPWR

Akik korábban már használták a Smart & Sassy keveréket, azoknak ismerős lehet ez az összetétel, hiszen ugyanezek az illóolajok alkotják azt a keveréket is, igaz eltérő arányokkal.

A MetaPWR gyakorlatilag a Smart&Sassy továbbfejlesztett változata, melynek megalkotásakor az volt a cél, hogy az illóolajok arányát úgy optimalizálják, hogy még jobb anyagcsere-teljesítményt érjenek el.

Mivel sikerült egy jobb teljesítményű keveréket előállítani, így a Smart & Sassy kivonásra kerül a forgalomból. Akik ismerték, szerették és használták, nyugodtan áttérhetnek a MetaPWR-re.

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
  0
  Kosár tartalma