, , , , , , , ,

doTERRA Olajválogatás gyermekeknek

63 990 Ft

Esszenciális olajkeverékek egyedülálló gyűjteménye, amelyek megalkotása során a gyermekek igényeit tartották szem előtt! A kifejezetten a fejlődésben lévő szellem, test és érzelmi világ támogatására összeállított, egyszerűen használható esszenciális olajkeverékek terápiás szempontból olyan kiegyensúlyozott és egyedülálló összetételeket tartalmaznak, amelyek jótékony hatásai igazán erőteljesek, ráadásul az érzékeny bőrhöz is gyengédek.

Külső raktáron (5 -7 munkanap)

doTERRA illóolaj webshop
boltértékelés4.98 / 5
termékértékelés4.96 / 5
1289 vélemény

További leírás a(z) doTERRA Olajválogatás gyermekeknek termékről

doTERRA Olajválogatás gyermekeknek csomag tartalma:

Thinker (10 ml-es golyós kiszerelés), Calmer (10 ml-es golyós kiszerelés), Stronger (10 ml-es golyós kiszerelés), Rescuer (10 ml-es golyós kiszerelés), Steady (10 ml-es golyós kiszerelés), Brave (10 ml-es golyós kiszerelés), Tamer (10 ml-es golyós kiszerelés), hat szilikonkupak karabinerrel, termékbemutató kártyák és egy hordozható tároló karabinerrel.

A doTERRA Olajválogatás gyermekeknek csomagban található keverékek részletes leírása:

doTERRA Brave tulajdonságai:

Párosítsuk a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdjük minden napot határozottan és magabiztosan. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénküljünk, és bátorságot merítsünk, amikor gyámoltalannak érezzük magunkat. Életünk nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyünk fel belőle egy keveset a talpunkra és a kézfejünkre, hogy bátorságot és pozitivitást merítsünk belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képesek vagyunk.
A Brave keveréket frakcionált kókuszolajjal kombinált vadnarancs, amirisz, illatcserje és fahéj esszenciális olajok alkotják.
Külsőleg alkalmazva meleg, pikáns aromájával az érzékek élénkítését célozza az önbizalom, a bátorság és a magunkba vetett hit növeléséért.
Összetételét az alkalmanként fellépő nyugtalanság kezelésének támogatására alkották meg, így a praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően használója akkor meríthet belőle bátorságot, amikor éppen szüksége van rá.

 doTERRA Calmer tulajdonságai:

A Calmer Pihentető keverék békés légkört teremt, és segít a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. Amikor eljön a frissítő pihenés ideje, kenjünk belőle magunkra, lélegezzük be, és relaxáljunk.
A Calmer keverék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a feszültséget és nyugodt közérzetet teremtenek egész napra.
Nyugtató, pihentető érzéssel árasztja el a test minden pontját, és meghitt légkört teremt.
Segít ellazulni lefekvés előtt, valamint ideális légkört és pozitív kedélyállapotot teremteni a pihenéshez.
A Calmer természetes módon segít helyreállítani mind a testi, mind a szellemi egyensúlyt.

doTERRA Rescuer tulajdonságai:

Egy mozgalmas, aktívan töltött nap végén alkalmazzuk az ellazító hatású Rescuer Enyhítő keveréket. Lefekvés előtt kenjünk Rescuer keveréket gyermekünk növekedésben lévő, fáradt lábaira a nyugtató hatás érdekében. Legyen kéznél egy üveg a fürdőszobában is a nyugtató, csillapító hatás biztosításáért egy mozgalmas nap végén.
A copaiba, a levendula, a fodormenta és a kínai bors esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen összeállított, nyugtató keveréket alkotnak.
Megnyugtat, miközben az érzékeny bőrhöz is kellően kíméletes.
A Rescuer keverék ápolja és megnyugtatja a bőrt.
A Rescuer olyan olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a feszültség oldásában.

doTERRA Steady tulajdonságai:

A Steady keverék lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aromája napi szintű vagy igény szerinti használatra egyaránt ideálissá teszi. Külsőleg alkalmazva a Steady keverék az amirisz, a balzsamfenyő, a koriandermag és a magnólia esszenciális olajok egyedülállóan jótékony hatásaira építkezve fejti ki nyugtató hatását. Kenjünk egy kis Steady keveréket a tarkónkra vagy a csuklónkra, hogy a kedélyállapotunk visszanyerje egyensúlyát.
A Steady Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely az olaj külsőleges alkalmazásakor segít a nyugodt közérzet megteremtésében.
Ezt a keveréket amirisz, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia esszenciális olajok alkotják frakcionált kókuszolaj bázisban.
Elősegíti a megnyugvást, és kiegyensúlyozott hangulatba hoz.

doTERRA Stronger tulajdonságai:

A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nem vagyunk kifejezetten a legjobb formánkban. Hozzájárul továbbá a tiszta, egészségtől ragyogó bőrhöz.
A Stronger keverék egyik legerőteljesebb esszenciális olaja a tömjén.
Használatával a bőr egészségtől sugárzó lesz.
Frakcionált kókuszolajjal elegyített vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa esszenciális olajokat tartalmaz kíméletes és kényelmesen alkalmazható formában.

doTERRA Tamer tulajdonságai:

A Tamer olyan CPTG minősítésű esszenciális olajok egyedülállóan jótékony tulajdonságait kombinálja, mint a fodormenta, a japán borsmenta és a gyömbér dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázisban. Ezek az olajok együttes erővel kellemesen nyugtató hatást képesek kifejteni egy-egy kiadós étkezés után. A dōTERRA Kids Collection csomagban megtalálható Tamer keverék gyermekek és felnőttek számára egyformán ideális megoldás.
Nyugtató aromája kellemesen enyhítő hatását célzottan fejti ki, amikor a legnagyobb szükség van rá.
Remekül alkalmazható egy nyugtató hasi masszázshoz.
Mivel a keverék a dōTERRA frakcionált kókuszolajával van hígítva, gyermekek és érzékeny bőrűek számára egyaránt tökéletes választás.
A praktikus golyós applikátor segítségével könnyedén felviheti célzott területekre.

doTERRA Thinker tulajdonságai:

Kenjünk a Thinker keverékből a halántékunkra, a csuklónkra és a tarkónkra, és máris tisztább képet tudunk majd alkotni az adott helyzetről. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretnénk teremteni, építsük be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinunkba.
Tökéletesen elegyíti a vetiver, a borsmenta, a klementin és a rozmaring esszenciális olajokat az érzékeny bőrhöz is kíméletes frakcionált kókuszolajjal.
Sajátos gyógynövényes és enyhén édeskés aromájával külsőleg alkalmazva hozzájárul az éberségérzet serkentéséhez.

Az olajválogatás gyermekeknek csomagban megtalálható keverékek önállóan is megvásárolhatók.

doTERRA Olajválogatás gyermekeknek valamennyi olaja CPTG tanúsítvánnyal rendelkezik.

A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

Kérdések és válaszok a(z) doTERRA Olajválogatás gyermekeknek termékről

Még nem érkezett kérdés

Kérdezzen

Kérdését a weboldal képviselője vagy egy másik vásárló fogja megválaszolni.

Köszönjük kérdését!

Kérdését megkaptuk és hamarossan válaszolunk. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudja a választ erre a kérdésre?

Köszönjük válaszát!

Válaszát megkaptuk és hamarosan közzétesszük. Kérjük, ne küldje el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar