A kakukkfű illóolaj jótékony hatásai

A kakukkfű népszerű fűszernövény, de a gyógyászatban is gyakran használják.

A doTERRA kakukkfű illóolajat széles körben alkalmazzák különféle egészségügyi problémák kezelésére, mert:

    • gyulladáscsökkentő
    • antibakteriális
    • antioxidáns
    • köhögés csökkentő
    • légzés segítő
    • frissítő és élénkítő

tulajdonságokkal rendelkezik.

A kakukkfű illóolaj jótékony hatásai

A doTERRA kakukkfű illóolaj hatóanyagai:

Karvakrol
Antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása is van, amely segít védeni a sejteket a káros szabadgyökök ellen.

Timol
Erős antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Segít elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat, valamint csökkenti a gyulladást, így kiválóan alkalmazható fertőzések kezelésére és megelőzésére.

Cineol
Antimikrobiális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén hozzájárul a légúti fertőzések leküzdéséhez és a légzés megkönnyítéséhez.

Linalool
Segít csökkenteni a stresszt és elősegíti a pihentető alvást.

Ezen hatóanyagoknak köszönhetően a kakukkfű illóolaja különösen hasznos a fertőzések megelőzésében és kezelésében, a gyulladások csökkentésében, valamint a légúti problémák enyhítésében.

Kakukkfű illóolaj jótékony hatásai:

Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően segít enyhíteni a légúti betegségek tüneteit és a torokfájást. Az ízületi gyulladások kezelésében is hatékony lehet, csökkentve a duzzanatot és a fájdalmat.

Antimikrobiális hatása miatt segít a baktériumok, vírusok és gombák elleni küzdelemben, természetes fertőtlenítőszerként is használható.

Mivel hatóanyagainak köszönhetően segít tisztítani a légutakat, enyhíti a köhögést és elősegíti a nyák felszakadását, köhögéscsillapító hatású.

A kakukkfű hasznos lehet az emésztési problémák esetén is, gyorsítja az emésztést és csökkenti a puffadást, valamint enyhíti a bélrendszer gyulladásait.

Ezek a jótékony hatások teszik a kakukkfüvet értékes gyógynövénnyé, amely széles körben alkalmazható a természetes gyógyászatban. A kakukkfű illóolaja különösen hasznos lehet a fertőzések megelőzésében és kezelésében, a légúti problémák enyhítésében, valamint az emésztési zavarok kezelésében.

A doTERRA kakukkfű illóolaj gyakorlati alkalmazása:

Adjunk néhány csepp kakukkfű olajat egy diffúzorba ezzel segítve a légutak megtisztítását.

Keverjünk össze néhány csepp kakukkfű olajat frakcionált kókuszolajjal és masszírozzuk be a fájó izmokat és ízületeket, ezzel segítve enyhíteni a fájdalmat és a gyulladást.

Adjunk néhány csepp kakukkfű olajat az arckrémünkhöz, testápolónkhoz, hogy tisztán tartsd a bőröd és csökkententsd a bőrhibákat, pattanásokat.

doTERRA Kakukkfű illóolaj- Thyme 15 ml >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar