, ,

doTERRA Petal 2.0 párologtató – diffúzor

(5 vásárlói értékelés)

26 990 Ft

A doTERRA PETAL diffúzor egy kicsi, felhasználóbarát párologtató, mely családjának egeszségvédő előnyöket kínál otthonába. A pihentető pára és a lágy, fehér fény ideális az éjszakai párologtatásra. Ez a praktikus párologtató stabil, könnyű és könnyen használható.

Készleten

Tulajdonságok:
A doTERRA Petal diffúzor a leghatékonyabb eszköze az illóolaj-molekulák légtérbe juttatásának.  Az ultrahangos technológián alapuló diffúzor víz és illóolaj hozzáadásával működnek. A diffúzor apró molekulákká porlasztja a vizet és az olajat, amik így frissítik, javítják a levegő minőségét, fertőtlenítik a légteret,  segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében és szervezetünkben felszívódva kifejtik terápiás hatásukat is.
A doTERRA Petal 2.0 diffúzor az illóolajat hidegen porlasztja a levegőben, ami ezáltal  oxigénmolekulákhoz kötődik. Ilyenkor az  olaj terápiás hatása megmarad mivel hidegen porlasztva nem sérül a strukturális szerkezete.
Párologtatásra is csak bevizsgált, minősített, megbízható forrásból származó illóolajat szabad használni. A szintetikus illatanyagokat, adalékokat tartalmazó, hígított illóolajok nem hogy nem fejtenek ki terápiás hatást, de kifejezetten egészségkárosítók lehetnek.
Alkalmazás:
A doTERRA Petal 2.0 diffúzor személyre szabott különböző időre állítható be: 2 és 6 órán át folyamatosan, illetve megszakításokkal (öt percig működik, öt percre lekapcsol) 12 órán át tartó párologtatási időtartamra. A LED fény kikapcsolható.
A kényelmes olajpárologtató stabil, könnyű és könnyen kezelhető otthoni vagy irodai használatra. 
Az ultrafinom pára akár 33 m2-t is beteríthet. 

Használjunk tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljünk arra, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést. Adjunk a vízhez 5–12 cseppet a kiválasztott doTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhatunk.

A Készülék Tisztítása:

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban. Ezért időről időre érdemes egy-egy tisztítási ciklust is elindítani a készüléken. Amennyiben mindennap használjuk, a tisztítási ciklusra érdemes havonta egyszer sort keríteni. Ehhez kövessük az alábbi lépéseket:

1. Töltsük meg félig a párologtatót vízzel.
2. Adjunk hozzá tíz csepp fehér ecetet.
3. Kapcsoljuk be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.
4. Öntsük ki az ecetes vízet a párologtatóból.
5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével töröljük át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.
6. Öblítsük ki tiszta vízzel.
7. Egy száraz ruhával, vattakoronggal töröljük át a párologtatót.

Egyéb Doterra diffúzorok:

Pilot párologtató

Tömeg 585 g

doTERRA Petal 2.0 párologtató – diffúzor termékről 5 értékelés

  1. Anonim

  2. Rita Abt

  3. Sarolta J.

    Szeretjük a terméket. Hangulatos. Kicsit az árát magasnak találom.

  4. Névtelen

  5. Kinga Barta

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar