A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Hatása és hatékonysága egyénenként eltérő.

Gyulladások

Különböző erősségű gyulladások bárhol keletkezhetnek a szervezetben. Kezelésükben, enyhítésükben is segíthetnek az illóolajok. Az illóolajok és illóolaj keverékek használata segíthet a különböző gyulladások kezelésében. (Forrás: Modern Essentilas www.aromatools.com)

Arcüreggyulladás

Eukaliptusz, Rozmaring, Borsmenta

Cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olajok aromáját. Vigye fel az olajat az orr két oldalára vagy a homlokra.

Bőrgyulladás

Szalmagyopár, Kakukkfű, Boróka

Készítsen keveréket, majd gyengéden dörzsölje be az érintett területet.: adjon 5-10 cseppet mindhárom olajból frakcionált kókuszolajhoz.

Gégegyulladás

Szantálfa

Cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olaj aromáját. 

Hörghurut

Eukaliptusz, Kakukkfű, Balzsamfenyő, Bazsalikom

Cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olajok aromáját. Dörzsölje az olajokat a mellkas, az arcüreg, a nyak területére vagy a lábfejek reflexpontjaira. Adjon több cseppet vízhez és gargarizáljon.

Ideggyulladás

Eukaliptusz, Római kamilla

Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza be az érintett területet. Adja a fürdővízhez kádfürdőzés előtt.

Ízületi gyulladás

TömjénRozmaring, Majoránna

Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza az érintett területre. Alkalmazza meleg borogatásként.

Kötőhártya-gyulladás

Teafa

Vigye fel a szem környékére, vagy a lábfejekre, bokára és a nyakszirtre.  NE KERÜLJÖN KÖZVETLENÜL A SZEMBE.

Mandulagyulladás

Teafa

Adjon 3-4 cseppet 2 dl vízhez és gargarizáljon. Cseppentsen az On Guardból egy üres zöldségkapszulába és nyelje le víz segítségével.

Szövetgyulladások

Indiai citromfű, Szalmagyopár

Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza az érintett területre, vagy a lábfej reflexpontjaira.

Torokgyulladás

Gyömbér

Cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olaj aromáját. Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden dörzsölje a mellkasba, lábfejekre vagy a nyaki ütőérre.

Tüdőgyulladás

Kakukkfű, Fahéj, Oregánó, Eukaliptusz

Cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olaj aromáját.

Vastagbélgyulladás

Szalmagyopár

Cseppentsen a ZenGest illóolajból egy üres zöldségkapszulába és nyelje le víz segítségével. Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza a has környékére.

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Hatása és hatékonysága egyénenként eltérő.
0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar