doTERRA Kids Collection keverékek

Az illóolajok gyerekeknél történő használata számtalan elővigyázatosságot követel. Bizonyos illóolajok egyáltalán nem, még mások csak hígítva használható gyerekek esetében. A doTERRA éppen ezért hozta létre a kimondottan gyerekek számára fejlesztett doTERRA Kids termékcsaládot. A 7 illóolaj keveréket tartalmazó termékcsalád kimondottan a gyerekek igényeihez lett összeállítva az ő segítségükkel. A keverékek megalkotásánál fontos szempont volt, hogy minden felmerülő problémára legyen egy megbízható megoldás, illetve hogy olyan illatokból álljanak, amiket a gyerekek jobban kedvelnek, így az érzelmi szükségleteikre és a legáltalánosabb egészségügyi panaszaikra is hatni tudjanak. A doTERRA Kids Collection szabadalmaztatott, előhígított olajkeverékei tökéletesek arra, hogy gyermekeinknél is használni tudjuk az illóolajok erejét. A kollekció legnagyobb előnye, hogy egy idő után a gyerekek is megtanulják a használatukat és biztonságosan alkalmazzák a hasukra, csuklójukra, halántékukra, mellkasukra, nyakukra kenve.

doTERRA Kids Collection keverékek

Hogyan érdemes használni a doTERRA Kids illóolajokat?

Az illóolajok hihetetlenül hatékonyak és már nagyon kis mennyiségben is kifejtik jótékony hatásukat, éppen ezért érdemes figyelni arra, hogy a gyerekek számára alacsonyabb testtömegük miatt kevesebb illóolaj is elegendő. A bőrük is vékonyabb és érzékenyebb, ezért fontos, hogy a kollekció keverékei mind hígítva vannak. Az illóolajok 10 ml-es golyós kiszerelésben kaphatók, ezért a használatuk rendkívül egyszerű. Csak a megfelelő keverékkel kell bekennünk a reflexpontokat (csukló, talp, gerinc, has, halánték, tarkó).

A doTERRA Kids Collection a következő olajkeverékeket tartalmazza:

Brave >>

Bátorságot ad a gyerekeknek és segít leküzdeni a félelmeiket, kétségeiket. Tanévkezdéskor, dolgozatok, felelések, vizsgák előtt célszerű a használata, de bátortalan, visszahúzodó, szégyenlős gyerekek esetén akár napi szinten is használható.

Thinker >>

Segíti az összpontosítást és a koncentrációt. Jól alkalmazható figyelemzavaros gyerekek esetén.

Steady >>

Az olajkeverék segíthet enyhíteni a stressz vagy a szorongás érzetét, ezért szintén használható napi szinten. A Balance keverék gyerek megfelelője.

Calmer >>

A nyugtató hatású keverék elősegíti a minőségi alvást, pihenést. Használjuk lefekvés előtt az esti rutin részeként.

Tamer >>

Az emésztést segítő keverék gyakorlatilag a ZenGest gyerek verziója.

Stronger >>

Az immunrendszer erősítésére szolgáló keverék naponta használható. Az OnGuard gyerekeknek készült helyettesítője. Biztosítja a jó közérzetet, a vitalitást és a betegségekkel szembeni ellenállóképességet.

Rescuer >>

Izom és ízületi fájdalmak esetén használhatjuk, amikor nagyobb fizikai terhelés éri a gyereket. Segít ellazítani és megnyugtatni a fáradt izomokat. Növekedési fájdalom esetén is hasznos segítség. A Deep Blue keverék enyhébb verziója.

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar