Tökéletes illóolajok jógához

zMiért alkotott a doTERRA egy külön termékcsaládot, doTERRA jóga kollekció néven? Napjainkban a jóga térhódítása megállíthatatlannak tűnik, hiszen egyre többen fedezik fel maguknak mint rendszeres mozgásformát. A jóga azonban ennél sokkal több. A jógagyakorlatok segítségével megteremtő a test, a szellem, a tudat és a lélek egyensúlya. A jóga így segít megoldani és leküzdeni a mindennapi élet problémáit és gondjait. A jógával egyúttal közelebb jutunk önmagunk megismeréséhez is.

doTERRA jóga kollekció

doTERRA jóga kollekció

A doTERRA kimondottan a jógához alkotta meg a CPTG™ minőségű esszenciális olajokból álló exkluzív trióját. Az Anchor, Align és Arise keverékek olyan aromákat árasztanak, amelyek minden lélegzetnél megnyugtatják, segítenek összpontosítani, és megvilágosítják az elmét a gyakorlatok közben, hiszen minden lélegzetvétellel kiegyensúlyozzák, központosítják és megvilágosítják a lelket, miközben erősítik és nyújtják a testet. A kollekció egyes darabjait hangulatunktól függően alkalmanként váltogathatjuk, de úgy lettek megalkotva, hogy akár együttesen is használhatók. Nincs más dolgunk, mint néhány cseppet a diffúzorba cseppenteni, vagy magunkra kenni és hagyni hatni őket. Néhány perc alatt garantáltan megteremtődik az ideális hangulat.

Nézzük a kollekció darabjait külön-külön:

Az Anchor elősegíti a teljesség, a nyugalom és a bátorság érzését.
Az Align harmóniára és nyugodt fejlődésre ösztönöz.
Az Arise segít a boldogság, a tisztaság és a bátorság érzését kelteni.

Milyen illóolajokból áll a doTERRA jóga kollekció

doTERRA Anchor

A levendula, a cédrusfa, a szantálfa, a fahéj, a tömjén, a fekete bors és a pacsuli megfelelő arányú keveréke, ami támogatja önmagaddal és veledszületett bölcsességeddel való kapcsolatodat.

doTERRA Align

Bergamott, koriander, majoránna, borsmenta, jázmin és rózsa illóolajok keveréke. Segít, hogy bízz magadban, és nyitott maradj minden lehetőségre.

doTERRA Arise

Grapefruit, citrom, illatcserje, melissa és szibériai fenyő elemeket tartalmaz. Segít a tisztánlátásban.

Felhasználás:

Mindhárom keveréket használhatjuk párologtatva, de magunkra is kenhetjük őket.

Figyelmeztetés:

Lehetséges bőrérzékenység. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. Az első használat előtt, a biztonság kedvéért végezzünk bőrtesztet.

doTERRA jóga kollekció >>

0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
  Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
  Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
  leadod a rendelésed.
  This is default text for notification bar