,

doTERRA Lumo diffúzor – párologtató

39 990 Ft

A doTERRA Lumo diffúzor az egyik kedvenc diffúzorunk, mert gyönyörű juharfa alapja van, ez adja a természetes szépségét.

Külső raktáron (5 -7 munkanap)

Termékjellemzők:

A természet ihlette Lumo párologtató készülék juharfából készült alapzaton áll, és számos fénybeállítási lehetőséget kínál – a természetből merített ötletek alapján.
Egyedi beállítások: 2, vagy 5 óra folyamatosan,vagy 10 óra, szakaszos előre beállított programmal rendelkezik . (öt perc be, öt perc kikapcsolva)
Ultrahangos technológia: Az ultrahangos diffúzorok vizet és elektronikus frekvenciákat használnak, hogy finom párát hozzanak létre az illóolajból és a vízből. Az ultrahangos rezgéseket egy kis tárcsa hozza létre a víz felszínén, amely az illóolajat apró mikrorészecskékké bontja szét, amelyeket a testünk könnyebben magába szív. 
A doTERRA Lumo diffúzor hét különböző színválasztékot tartalmaz, amelyeket természetes elemek ihletettek. A különböző színek is a napfényhez hasonló pozitív hatással lehetnek a szervezetünkre, közérzetünkre, hangulatunkra. 
A Lumo világításával szép fényt adhatunk a lakás vagy az iroda bármely helyiségének, miközben eloszlatjuk a doTERRA CPTG ® illóolajait és élvezhetővé tesszük azok előnyeit .
Juharfa alapzat
Akár 50 m2-t is ellát
A doTERRA Lumo diffúzor tökéletes kiegészítője minden otthonnak.

Használati módok:

Használjunk tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljünk rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
Adjunk a vízhez 5–12 cseppet a kiválasztott doTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhatunk. Kísérletezzünk a használt olaj mennyiségével, és derítsük ki, hogyan érhetjük el a legjobb eredményt.

A Készülék Tisztítása:

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban. Ezért időről időre érdemes egy-egy tisztítási ciklust is elindítani a készüléken. Amennyiben mindennap használjuk, a tisztítási ciklusra érdemes havonta egyszer sort keríteni. Ehhez kövessük az alábbi lépéseket:

1. Töltsük meg félig a párologtatót vízzel.
2. Adjunk hozzá tíz csepp fehér ecetet.
3. Kapcsoljuk be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.
4. Öntsük ki az ecetes vizet a párologtatóból.
5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével töröljük át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.
6. Öblítsük ki tiszta vízzel.
7. Egy száraz ruhával, vattakoronggal töröljük át a párologtatót.

Egyéb Doterra diffúzorok:

Pilot párologtató

Petal 2.0

A Lumo diffúzorról megnézheti az alábbi videót:

Tömeg 540 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar