Illóolajok érzelmi hatásai – Szegfűszeg – Korlátok és határok

Sokan gyengének érzik magukat ahhoz, hogy fennálló életkörülményeiken változtassanak, még akkor is ha nem érzik jól magukat az adott szituációban. Úgy érzik nem ők hozzák meg a magukkal kapcsolatos döntéseket, hanem mások befolyása alatt állnak, de nincs elég erejük hozzá, hogy kilépjenek ebből az állapotból, egyfajta áldozatai a helyzetnek.

Szegfűszeg illóolaj

Miben segít a szegfűszeg illóolaj:

A szegfűszeg illóolaj segít abban, hogy a használója végre kiálljon magáért, képesnek érezze magát független döntések meghozására, ne engedjen mások túlzó befolyásának.

Segít felállítani azokat a határokat, amiknek meg kell lennie az önállóság megőrzése érdekében.

Támogat abban, hogy kilépjünk az önámítás csapdájából, hogy becsapjuk magunkat.

Segít “NEM”-et mondani azokban a szituációkban, amikor erre van szükségünk.

Az egész életünket végigkísérő és befolyásoló gyermekkori traumák feldolgozásában is a segítségünkre lehet.

A szegfűszeg segít abban, hogy az ember igazán azt az életet élje, amit szeretne, ami az ő vágyainak és szükségleteinek a leginkáb megfelel.

doTERRA Szegfűszeg illóolaj- Clove 15 ml

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma