Karácsonyi ajándék ötletek a doTERRA-tól

Karácsony közeledtével egyre többet törjük a fejünket, hogy kit, mivel ajándékozzunk meg. Olyan ajándékokra vadászunk, amik egy kicsit különlegesek, aminek az érintett, de akár mi magunk is örülnénk. Sőt, nem ritka, hogy az ünnep alkalmából magunkat lepjük meg valamivel, amit egész évben nézegettünk, amire titkon vágytunk.

A doTERRA termékei kiváló karácsonyi ajándékok, hiszen prémium minőségűek, különlegesek és még szépek is.

doTERRA termékek karácsonya

Az alábbi cikkben sorra vesszük azokat a termékeket, amiket bátran ajánlunk a karácsonyfa alá:

Whisper touch

Ez az olajkeverék egy igazi női olaj. Különlegessége, hogy minden ember saját illatával keveredve egyedi és személyes illatot hoz létre. A Whisper nem tolakszik, sokkal inkább alkalmazkodik.

doTERRA Whisper esszenciális illóolajkeverék nőknek 10 ml>>

Adaptiv touch

Sokszor olyan jó lenne, ha minden problémánkat el tudnánk engedni és csak megélnénk a pozitív dolgokat. Pont az olyanokat, mint a szeretet ünnepe. Ebben segít az Adaptív touch.

doTERRA Adaptív Touch golyós kiszerelés 10 ml>>

Cheer touch

Ezt az aromát nevezhetnénk akár napsütésnek vagy optimizmusnak is. Mindkettőre nagy szükségünk van a téli hónapokban. A Cheer célja, hogy lendületet adjon a boldogságnak és a pozitivitásnak, ha nem érzed igazán jól magad.

doTERRA Cheer Touch-hangulatemelő illóolaj keverék-golyós kiszerelés 10ml>>

Jasmine touch

Igazán figyelemre méltó olaj, aminek egyedi, harmónikus, természetes illata van, némi élénkítő hatással. Kiválóan alkalmas parfümként is, ha valami egyedit és 100%-ban természetest szeretnél a sok tucatillat helyett.

doTERRA Jázmin Touch 10 ml>>

doTERRA SALON ESSENTIALS® VÉDŐSAMPON

A hajápolás mindenki számára fontos, a napi rutin része. De nem mindegy, hogy egy a drogériákban kapható vegyszerekkel dúsított kémiai anyagot használunk, vagy a fejbőr és a haj ápoláshoz is segítségül hívjuk a természet eszközttárát. Finoman eltávolítja a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről, miközben nyhén hidratál és lágy fogásúvá teszi a hajat.
Antioxidáns, védi a hajat a káros UV hatásoktól.

doTERRA Salon Essentials Védő sampon 250 ml>>

doTERRA SALON ESSENTIALS® HAJSIMÍTÓ KONDICIONÁLÓ

Hajmosás után használjuk a Salon Essentials hajsimító balzsamot, amellyel ragyogó, fényes hajat kapunk, aminek még az illata is rendkívüli. Hatékonyan kisimítja a hajszálakat, antisztatikus állapotot idéz elő.

doTERRA Salon Essentials hajsimító kondicionáló 250 ml>>

doTERRA dezodorok

Miért mérgeznénk magunkat a különböző izzadásgátlók használatával amik tele vannak a szervezetünkre ártalmas anyagokkal? Szerencsére a doTERRA dezodorok mentesek minden mesterséges anyagtól és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, így mindennapos használat mellett is biztonságban érezhetjük magunkat. Illatukat minden esetben illóolajok biztosítják és kivétel nélkül unisex jellegűek.

doTERRA Dezodor a duglászfenyő és a görög narancs illatával 75 g>>

És végül egy hamisítatlan karácsonyi termék:

 

doTERRA Holiday Peace

Rabul ejtő illatát annak köszönheti, hogy három fenyő – szibériai, douglas és himalájai esszenciát egészítették ki Grapefruit, Tömjén és Vetiver esszenciákkal. Élvezzük a fenyőolajok nyugtató illatát, emlékezve a csodás téli hagyományokra. Az ünnepi hangulat, amit ez a keverék biztosít, segít megtalálni a nyugalmat a felkészülési időszakban.

doTERRA Holiday Peace esszenciális illóolaj keverék 15 ml >>

A karácsonyi ajánlatunk többi darabját elérheted itt >>

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma