Hogyan védjük meg háziállatainkat a vérszívóktól? A válasz TerraShield

A TerraShield illóolaj keverékről tudjuk, hogy kimondottan arra lett kifejlesztve, hogy távol tartsa tőlünk a vérszívókat, bogarakat, de vajon arra is alkalmas, hogy megvédjük vele kutyáinkat, macskáinkat?  Itt a tavasz, így egyre többen visszük ki a szabadba házi kedvenceinket. Sajnos a vérszívók is újra aktívak, ezért elengedhetetlen az ellenük való védekezés.

TerraShield rovarriasztó
TerraShield rovarriasztó

Használható a TerraShield háziállatok, például, kutyák, vagy macskák esetében?

Igen! A TerraShield-et a házi kedvenceidnél is használhatod! Nem kell szintetikus vagy mérgező vegyszereket használnod a rovarok távoltartására, mert az illóolajok hatékony és természetes megoldást kínálnak erre a célra is.

Miből áll a TerraShield keverék?

A citronella, a citromfű, a kakukkfű, a cédrusfa és a borsmenta illóolajainak ez az egyedülálló keveréke természetes úton tartja távol a bolhákat, kullancsokat, szúnyogokat és legyeket az embertől és a háziállattól is.

Az illóolaj keverék frakcionált kókuszolajjal hígítva teljesen biztonságosan használható embereken és nagy testű állatokon egyaránt. Kisebb testű állatok esetében, a citronella, a borsmenta és a kakukkfű miatt további hígítás javasolt.

A TerraShield keverék használata háziállatokon:

25 kg feletti kutyák esetén cseppentsünk néhány cseppet a tenyerünkbe, és dörzsöljük be a kutyát, közvetlenül az előtt, mielőtt elindulnánk vele az erdőbe, vagy a parkba. Aki egyszerűbb megoldásra vágyik, készíthet permetezhető keveréket is, aminek összetétele: 50% TerraShield illóolaj keverék és 50% frakcionált kókuszolaj, esetleg szűrt víz. Ha az így készült keverékkel indulás előtt befújjuk a kutyát, jó eséllyel távol tarthatjuk a vérszívókat. Fontos: a keveréket, alkalmazás előtt, alaposan rázzuk fel!

25 kg alatti kutyák és macskák esetében további hígítás javasolt. Itt az állat méretétől függően az illóolaj keverék aránya 10-30 % közé essen, még a többi vagy hordozóolaj, vagy víz legyen.

doTERRA TerraShield illóolaj- Kültéri keverék 15 ml >>

doTERRA TerraShield spray-Kültéri keverék 30 ml >>

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar