doTERRA termékek sportolóknak

Bár a doTERRA termékeit bárki használhatja, cikkünkben azokat a termékeket próbáljuk összegyűjteni, melyek kimondottan hasznosak lehetnek profi vagy amatőr sportolók számára.

Általánosan elfogadott nézet, hogy a sportteljesítmény összetevői között a megfelelő táplálkozáson, edzésen és pihenésen kívül, a különböző étrend-kiegészítőknek is jelentős szerepük van. Ezek persze nem csodaszerek és önmagukban a korábban felsorolt összetevők nélkül nem sokat érnek, de megfelelően használva őket sokat segíthetnek az megcélzott eredmény elérésében.

doTERRA termékek sportolóknak

Íme a leghasznosabb a doTERRA termékek sportolóknak :

Lifelong Vitality Pack >>

A Lifelong Vitality Pack a dōTERRA egyik legnépszerűbb terméke egy élelmiszer-minőségű multi-vitamin, ásványi anyag, esszenciális zsírsav, enzim stb. származék, ami tele van alapvető tápanyagokkal, az anyagcserét elősegítő összetevőkkel és antioxidánsokkal, amelyek a megfelelő energiaszint, az egészség, a méregtelenítés és a hatékony anyagcsere támogatását célozzák. Használatával biztosítani tudjuk a szükséges tápanyagok bevitelét és hatékonyabbá tehetjük az anyagcserénket, ami sokat segíthet diétázás, fogyókura esetén.

MetaPWR rendszer >>

A MetaPWR rendszer úgy került összeállításra, hogy támogassa a természetes NAD+ és NADH szintek növekedését a szervezetben (támogassa a sejtek integritását), segítsen kisimítani a normál tartományú vércukorszint ugrásait és sűlyedéseit az egészséges inzulinaktivitás elősegítésével, csökkentse az éhségérzetet, elősegítve ezzel a kevesebb táplálék fogyasztását és a zsírsejtek felhalmozódását. A termékek segítenek az egészséges anyagcsere elérésben. Minden terméke támogatja az anyagcsere egészségének különböző területeit.

Illóolajok és illóolaj keverékek, amelyek jó szolgálatot tehetnek sportolóknak:

Citrom >>
Egy nagyszerű olaj, amit vízbe cseppentve akár edzés előtt, akár közben is fogyaszthatunk, főleg ha már unjuk a sima vizet és gondot okoz a megfelelő mennyiség bevitele. A citrom olajos víz támogatja a hidratációt és segíti az elektrolitok felvételét.

Kurkuma >>
Segít csökkenteni a szervezetben lévő gyulladásokat és általában támogatja az ízületek egészségét, lúgosítja a szervezetet.

Levendula >>
Használatával biztosítható a nyugodt és pihentető alvás, ami elengedhetetlen az edzéseket követő regeneráció során.

OnGuard >>
Még a legenyhébb megbetegedés is jelentősen visszavetheti az edzéseink hatékonyságát. Éppen ezért jobb megelőzni a bajt.
Az Onguard segít elpusztítani a kórokozókat és baktériumokat, és leküzdeni a szezonális megfázást, influenzát és köhögést.

Air >>
Ha hosszútávú vagy nagyon megerőltető edzést végzünk célszerű ezzel a keverékkel segítenünk a légzésünket, ugyanis elősegíti a tüdő ereinek kitágulását, ezáltal a hatékonyabb oxigénfelvételt.

Deep Blue >>
Rendkívül népszerű termék az edzésekkel járó sérülések tüneteinek enyhítésére, a megerőltetés miatt fájó térdekre, vállakra, könyökre.
Segít enyhíteni a fájdalmat az ízületekben, izmokban, szalagokban.

Egy szó, mint száz, a doTERRA termékek sportolóknak is kiválóan alkalmasak.

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma