doTERRA Kurkuma. Messze nem csak egy fűszer

A kurkuma a gyömbérfélék családjába tartozik. Az ebből nyert doTERRA kurkuma olaj egyedülálló abban a tekintetben, hogy tartalmaz ar-turmeront és turmeront, ami két olyan vegyületet, amely segíti a kurkumin felszívódását, ami egy kiváló természetes antioxidáns.

A kurkuma illóolajat már több mint ezer éve használják az ajurvédikus orvoslásban és a konyhában is karakteres ízvilága miatt. Mára a kurkuma esszenciális olajat számos kozmetikai termékben, táplálékkiegészítőkben megtaláljuk.

doTERRA Kurkuma illóolaj és kapszula

A kurkuma esszenciális olaj előnyei:

  • Ragyogó bőrt biztosít, de kiváló a haj ápolására is.
  • Használhatjuk arctisztításra és pattanások, bőrhibák kezelésére.
  • Samponba keverve és úgy alkalmazva eltávolítja a korpát és elősegíti az egészséges haj növekedését.
  • Frakcionált kókuszolajjal elkeverve és az érintett felületre kenve enyhítheti az izomfájdalmakat és az ízületi panaszokat.
  • Belsőlegesen fogyasztva támogathatja a máj regenerációját, pozitívan hat a veseműködésre és vizelethajtó hatása is kimutatható
  • A kurkuma esszenciális olaj az aromatikusan is alkalmazható az általános hangulat javítására, hiszen belélegezve segíthet kiegyensúlyozni az idegrendszert, fokozni a koncentrációt és a fókuszáltságot.

A doTERRA kínálatában jelenleg kétféle formában érhető el.

A 15 ml-es Kurkuma esszencialis illóolaj és a Kurkuma kétkamrás kapszula.

doTERRA Kurkuma kétkamrás kapszula:

A doTERRA a piacon elsőként kombinálta a Kurkuma esszenciális olajat és a kurkuma kivonatát egyetlen, különleges tervezésű kétkamrás kapszulában. A Kurkuma esszenciális olaj és a kurkumakivonat egyesítésével pedig sikeresen maximalizálta az összetevők egyéni hatékonyságát. Az eredmény egy olyan forradalmi termék lett, amely növényi eredetű bioaktív vegyületeivel a turmeronok és kurkuminoidok egyedülállóan erőteljes szinergiáját teremti meg. A kényelmes, belsőleges fogyasztásra alkalmas kiszerelést biztosító kapszulák egyenként 2 csepp Kurkuma esszenciális olajat tartalmaznak.

A kétkamrás kapszuláról többet is megtudhatsz az alábbi videóból:

Bármelyik formában is használjuk a Kurkumát megállapítható, hogy óriási és természetes segítséget biztosít szervezetünk számára.

A webshop kínálatában elérhető doTERRA Kurkuma termékek:

doTERRA Kurkuma-Turmeric esszenciális illóolaj 15 ml >>

doTERRA Kurkuma- Turmeric kétkamrás kapszula >>

0
    0
    Kosár tartalma