A csodálatos doTERRA Madagaszkári vanília

Bár a vanília növény Közép-Amerikából származik, a legjobb minőséget jelenleg Madagaszkáron termesztik. A doTERRA Madagaszkári Vanília tehát a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviseli. A vanília azért is nagyon értékes, mert termesztése nehézkes, ugyanis maga a vanília növény 3-4 évig érik és csak ezt követően kezd el termést hozni. Ráadásul a vanília virágai évente csupán egyszer nyílnak és ezen rövid idő alatt kézzel kell őket beporozni. Amennyiben ez nem sikerül a virág gyorsan elhervad és nem keletkezik termés.

doTERRA Madagaszkári vanília

A termést még zöld állapotban kézzel szüretelik és hosszas és meglehetősen bonyolult folyamat végén nyerik ki belőle az értékes illóolajat.

A vanília a világ egyik legkedveltebb aromája. Ezen belül is különleges helyet foglal el a madagaszkári vanília, amit a világ legfinomabb vaníliájaként tartanak számon, jellegzetes, gazdag illata és aromája miatt.

A korábban felsoroltak miatt nem véletlen, hogy a vanília az egyik legdrágább fűszer a világon.

A doTERRA Madagaszkári vanília esszenciális olaj előnyei:

  • Diffúzorban párologtatva nyugtató és relaxáló hatású
  • Segíti a nyugodt és pihentető alvást
  • Erősíti az immunrendszert
  • Enyhíti a gyomorpanaszokat
  • Afrodiziákumként is ismert 🙂
  • Fantasztikus illata miatt akár illatszerként is használható

A doTERRA Madagaszkári vanília esszenciális olaj használata:

Az vanília illóolaj használható aromásan: cseppentsünk három-négy cseppet a diffúzorba.
Belsőlegesen is használható: bátran cseppentsünk ételekhez, italokhoz, shake-ekhez.
Külsőleges használat: vigyünk fel egy-két csepp Madagaszkári vanília illóolajat a kívánt területre. Szükség esetén hígítható frakcionált kókuszolajjal, hogy minimalizáljuk az esetleges bőrérzékenységet.

Az alábbi videóban a doTERRA Madagaszkári vanília termesztése látható:

doTERRA Madagaszkári vanília 5 ml >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma