Három kényelmes és praktikus doTERRA cukorka

A doTERRA termékei között külön kategóriát képviselnek a cukorkák. Két népszerű keveréken az On Guard-on és az Air-en kívül még gyömbéres cukor is áll a rendelkezésünkre. A praktikus és finom cukorkákat bárhová könnyedén magunkkal vihetjük, a gyerekek is nagyon szeretik és gyors, hatékony segítséget nyújtanak különböző problémákra. Mindhárom cukorkában CPTG (terápiás minőségű) minőségű illóolajokat találunk, mindenféle mesterséges íz és hozzátevő nélkül.

Három kényelmes és praktikus doTERRA cukorka

doTERRA On Guard Torokfertőtlenítő cukorka

A doTERRA On Guard termékcsalád részét képező cukor természetes módon segíti az immunrendszer egészséges működését, miközben megnyugtatja a kaparó vagy száraz torkot.

A torokfertőtlenítő cukorkák megnyugtatják a kaparós, száraz torkot és segítenek védekezni a kórokozók ellen a szájban és a torokban.
A kiváló minőségű, CPTG illóolajokkal készült cukorka egyedülálló, természetes megoldás az általános egészség elősegítésére, az immunrendszer erősítésére, növelve a test védekező képességét.

doTERRA On Guard Torokfertőtlenítő cukorka >>

doTERRA Air légzőszervi cukorka

Az Air illóolaj keverékkel készült cukorkát a légzőszervi problémák legyőzésére hozták létre. Az Air illóolaj keverék hatásos előnyeit ötvözi a praktikusan használható, finom cukorkával.

A doTERRA Air cukorka elősegíti a könnyű légzést és segít tisztítani és megnyugtatni a légutakat.
A válogatott, tiszta, terápiás minőségű esszenciális olajok keveréke (citrom, borsmenta, eukaliptusz, kakukkfű, méhfű és kardamon), támogatja az általános légzőszervi egészséget.

doTERRA Air légzőszervi cukorka >>

doTERRA Ginger drops-Gyömbéres cukorka

A doTERRA Gyömbér cukor kényelmes módja az emésztés támogatásának és az eseti gyomorpanaszok enyhítésének. A Gyömbér édes és fűszeres íze összekeverve egy kis Citrom esszenciális olajjal, hogy felturbózza a hatását és az ízét. Émelygés, hányinger esetén megnyugtatja a gyomrot és támogatja az egészséges emésztést. Gyors és hatékony segítséget nyújt túlevés, vagy zsíros, nehéz ételek fogyasztásakor. Könnyedén magunkkal vihetjük utazás vagy hosszabb autóutak alkalmával, hogy a hirtelen fellépő hányinger esetén gyorsan a segítségünkre legyen.

doTERRA Ginger drops-Gyömbéres cukorka >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar