Phytoestrogen esszenciális komplex, a változó korú hölgyeknek

A hormonok megfelelő szintje és egyensúlya döntően befolyásolja a nők egészségét, érzelmeit és általános jólétét a korai tinédzser kortól a menopauzán keresztüli átmenetig.

A doTERRA Phytoestrogen esszenciális komplex standardizált növényi fitoösztrogének és teljesértékű élelmiszer-kivonatok keveréke, amelyek gyengéden és természetesen támogatják a hormonháztartás működését.

A hormonok szintjének stabilitásáért alapvetően az egészséges életmód a felelős. A helyes táplálkozás és a megfelelő testmozgás alapvető fontosságú, de az olyan táplálékkiegészítők, mint doTERRA Phytoestrogen esszenciális komplex segíthet csökkenteni a menopauzával kapcsolatos kellemetlen tüneteket, továbbá támogatást nyújt az egészséges csontokhoz.

Napi egy-két kapszula Phytoestrogen esszenciális komplex étkezés közben történő bevétele elősegíti az endokrin rendszer megfelelő működését a pubertástól a változó korig.

Phytoestrogen esszenciális komplex, a változó korú hölgyeknek

Mitől egyedülálló, mit tartalmaz a Phytoestrogen esszenciális komplex?

Olyan szójakivonatot, amely jótékony hatással van a nők egészségére. Ez a szójakivonat magas izoflavon és genisztrogén tartalmú ami segíthet egyensúlyban tartani a hormonokat és a hormonmetabolitokat.

Koncentrált lenmag-kivonatot is tartalmaz, amely segít a káros ösztrogén metabolitok kezelésében.

Mivel a hormonok a májban metabolizálódnak, számos bioaktív metabolitot hoznak létre. Ezen metabolitok némelyikének szintingadozása jónéhány egészségügyi probléma kockázatát növelheti. A doTERRA Phytoestrogen esszenciális komplexben található koncentrált lenmag kivonat segíthet fenntartani ezen metabolitok egészséges egyensúlyát.

A termék gránátalma kivonatot is tartalmaz, amely kiegészítő fitoösztrogéneket és erőteljes antioxidáns támogatást biztosít. Ezen antioxidánsok támogatják a hormonális egyensúlyt, és hozzájárulnak az általános egészségi állapotunkhoz.

A Phytoestrogen esszenciális komplex felhasználási területei és előnyei

    • Gyengéden és természetesen támogatja a nőket a menstruációs ciklus során, megőrizve a hormonegyensúlyt.
    • Segít csökkenteni a menopauza során fellépő kellemetlen tüneteket.
    • Erőteljes antioxidáns támogatást nyújt
    • A Phytoestrogen esszenciális komplex az egészséges csontok, a szív, és az emlőszövetek támogatásában is segít, a nőknek a kor előrehaladtával.
    • Segít az ösztrogén anyagcsere szabályozásában.
    • A termék nemcsak a menstruáció, a pubertás vagy menopauza idején hasznos, hanem gyakorlatilag bármikor, amikor fontos fenntartani a normál hormonszintet.

Mint említettük, a hormonszint kezelésének legfontosabb eleme az egészséges táplálkozás, és a testmozgás. A Phytoestrogen esszenciális komplex kiegészíti a helyes táplálkozást, a testmozgást és segít minimalizálni a menopauza kellemetlen tüneteit.

Hogyan érdemes szedni a Phytoestrogen esszenciális komplexet

Napi két kapszulát vegyünk be étkezés közben és csontjaink egészsége érdekében ezt egészítsük ki a doTERRA Bone Nutrient esszenciális csont tápanyag komplex-el.

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar