A népszerű doTERRA borókabogyó illóolaj

A közönséges boróka, a Juniperus communis egy örökzöld tűlevelű fa, amely akár 10 méter magasra is megnő, és akár 200 évig is elél. Bogyószerű húsos és aromás gyümölcséből, vízgőzdesztillációval borókabogyó illóolajat állítanak elő, ami fás, fűszeres, tiszta illatáról és sokoldalú felhasználásáról ismert.

A népszerű doTERRA borókabogyó illóolaj

A borókabogyó illóolaj mind külsőleg, mind belsőleg, mind aromásan alkalmazható:

A borókabogyó olaj nyugtató aromája tökéletes masszázshoz, de diffúzorban használva segíthet megtisztítani és felfrissíteni a levegőt.

Helyileg alkalmazva a borókabogyó olaj hidratálja a bőrt, és egyenletesebb tónust valamint arcszínt biztosít.

A borókabogyó illóolaj belsőlegesen is fogyasztható, például turmixokhoz vagy szószokhoz adva.

Hogyan használhatjuk a borókabogyó olajat?

Masszázs során:

A borókabogyó olaj nyugtató hatást fejt ki a bőrön egy pihentető masszázs részeként. Edzés után finoman dörzsöljünk be egy csepp borókabogyó olajat frakcionált kókuszolajjal a különböző pulzuspontokon.

Bőrápolás során:

Helyileg használva a borókabogyó illóolaj egészséges, tiszta arcbőrt biztosít. A napi rutin részeként, alapos arctisztítás után vigyünk fel egy cseppet a bőrre, hogy hidratálja azt, és egyenletesebb tónust biztosítson.

Párologtatás során:

Három-négy cseppet adjunk a diffúzorhoz tésTöltsük meg otthonunk levegőjét a borókabogyó illóolaj frissítő illatával ezzel biztosítva a megnyugtató légkört.

Feszültség oldása során:

Ha feszültnek érezzük magunkat, akkor cseppentsünk egy-két csepp borókabogyó olajat a tenyerünkbe, finoman dörzsöljük össze és lélegezzük be a nyugtató aromát.

Belsőleges használat során:

A borókabogyó olaj kis mennyiségben, óvatosan használva jól passzol a francia szószokhoz és desszertekhez, de hozzáadhatunk egy cseppet a zöldségturmixunkhoz is kicsit feldobjuk az ízét.

doTERRA Borókabogyó Juniper Berry esszenciális illóolaj 5 ml >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma