, ,

doTERRA Yarrow Pom Active Botanical Nutritive Duo-Aktívan tápláló növényduó 30 ml

57 590 Ft

Yarrow  Pom-Aktívan tápláló növényduó

A Cickafark/Gránátalma egy szakszerűen kialakított, szabadalmazott keveréke a cickafark esszenciális olajnak és a hidegen sajtolt gránátalma mag olajnak. Azért fejlesztették, hogy a támogassa a külső-belső törekvést az öregedés elleni erőfeszítésekben, az életerő, az átfogó jó közérzet és annak érdekében, hogy ragyogni tudjunk. Ez a szakszerűen megalkotott, szabadalmazott keverék szépíti a bőrt, miközben segít a bőrhibák megjelenésének csökkentésében. A Yarrow Pom nyugtató hatású is lehet, masszázshoz alkalmazva kellemes, pihentető élményt nyújt.

Külső raktáron (5 -7 munkanap)

Összetevők: cickafarkfű illóolaj és a gránátalma magolaj.

Tulajdonságok:

– A Yarrow Pom új mércét állít az egészséges megjelenésű, ragyogó bőrnek
– a cickafarkfű illóolaj élénkíti az öregedő bőrt, magas kamazuléntartalommal rendelkezik, és nagyszerű béta-kariofillén forrás
– a hidegen sajtolt gránátalma magolaj támogatja a bőr természetes gátját azáltal, hogy megakadályozza az öregedéssel bekövetkező bőrfehérjék normális lebomlását
– elősegíti a sejtek, immunrendszer és idegrendszer működését és fiatalítását, és támogatják az egészséges bőrt
– támogatja a kollagén termelést
– vértisztító
– fájdalomcsillapító
– gyulladáscsökkentő
– szabálytalan menstruációnál, korai menopauza kezelésére
– magas antioxidáns hatású (kamazulén hatóanyag által)
– aktiválja a test endocanabinoid rendszerét (beta-carophyllene tartalmú)

Alkalmazás:
– ez a botanikai erőmű alkalmazható helyileg az öregedő bőr új életre keltésére
– napozás után is az egyik legjobb választás a tápláló bőrnyugtatásra

– cseppentsünk belőle hidratálókrémünkhöz, hogy felerősítsük vele a bőrhidratáló hatóanyagait– használjuk bőrápolási rutin részeként, hogy a segítségével bőrünk fiatalos és egészséges legyen, illetve hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését- kenjünk két csepp olajat az arcunkra, a mellkasunkra, a nyakunkra és a kezünkre minden reggel és este

Lelki hatás:
– a megbékélés olaja
– a „védelmezés gyógynövénye”
– segít felismerni és elengedni a lelki sebeket
– letisztít, megtisztít, véd a negatív hatásoktól
– tehermentesít, javít, korrigál – segít, hogy emelt fővel, nyugodt lélekkel nézz a jövőbe harag nélkül
Használat: 
Vékony réteget vigyünk fel a testünkre naponta kétszer. Enyhén masszírozzuk be, amíg fel nem szívódik. Használat előtt óvatosan rázzuk fel. Szobahőmérsékleten tárolandó.
Foltot hagyhat a felületeken és a textíliákon!!
Kiszerelés:
30 ml-es Yarrow Pom
A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.
Tömeg 113 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar