, ,

doTERRA Esszenciális olajok kiadvány

2 490 Ft

A doTERRA célkitűzése, hogy olajaival cseppenként jobbá tegye a családok életét, a közösségek életét és az egész világot, ezért nagy energiát fektetett abba, hogy alaposan megtervezze az esszenciális olajok gyártási folyamatának minden egyes lépését. A doTERRA a magok elültetésétől kezdve egészen az esszenciális olajok kézbesítéséig garantálja, hogy minden szükséges intézkedést megtesz azért, hogy felelős forrásból beszerzett, alaposan letesztelt és kiváló minőségű esszenciális olajokat hozzon el Önnek.

Elfogyott

A doTERRA Essentials bevezető kiadvány az új felhasználóknak nyújt oktatást a doTERRA tiszta, hatásos és kiváló minőségű olajok biztosítására irányuló küldetéséről, valamint arról, hogy hogyan tapasztalhatjuk meg jótékony hatásaikat, ha beillesztjük a doTERRA termékeit saját és családunk életébe. Az útmutatóban találunk egy rövid összefoglalót mindegyik esszenciális olajról, legfőbb jótékony hatásaikról és használati módjaikról. Ha megismerkedünk a doTERRA kiterjedt termékcsaládjaival, természetes megoldásokat találhatunk a mindennapos problémákra, és jobb egészségi állapotot és közérzetet érhetünkel.

Tömeg 520 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 16 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar