Lázcsillapítás illóolajokkal

Lázcsillapítás illóolajokkal? Természetesen. Láz esetén is bátran fordulhatunk az illóolajok felé. Mutatunk 4 illóolajat és egy keveréket, amik segíthetnek a lázcsillapításban.

Illóolajok lázcsillapításra

Borsmenta illóolaj

A borsmenta illóolaj bizonyítottan jelentős lázcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. A fő összetevője a mentol, melynek hűsítő hatása közismert.

A borsmenta illóolaj a mellkasra és a hátra dörzsölve, segíthet csökkenteni a test maghőmérsékletét. FIGYELEM: 3 éves kor alatt nem alkalmazható. Gyermekeknél, súlyos esetben, külsőleg, talpon higítva alkalmazható, de kizárólag 3 éves kor felett

Tömjén illóolaj

A tömjént az évezredek óta használják gyógyászati célokra. Erősíti az immunrendszert, emellett fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató, és tonizáló tulajdonságokkal is rendelkezik. Mindezek segítenek leküzdeni a láz hatásait.

Levendula illóolaj

Segít csökkenteni a testhőmérsékletet és nyugtatóan hat a szervezetre, miközben segít leküzdeni a láz esetleges vírusos és bakteriális okait.

Eukaliptusz illóolaj

Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. Az eukaliptusz illóolaj elpusztítja a baktériumokat, amelyek például a torokgyulladást okozzák. Ez az illóolaj köptetőként működik, valamint segít fellazítani a váladékot az orrjáratban.

Kedvenc lázcsillapító keverékünk:

Tegyünk egy golyós üvegbe 10 csepp levendulát és 10 csepp citromot, majd higítsuk fel frakcionált kókuszolajjal. A keveréket láz esetén 1-2 óránként kenjük a talpra. A lázcsillapítás illóolajokkal rendkívül hatásos, főleg gyerekek esetében.

doTERRA Borsmenta illóolaj- Peppermint 15 ml >>

doTERRA Tömjén Illóolaj- Frankincense 15 ml >>

doTERRA Levendula Illóolaj- Lavender 15 ml >>

doTERRA Eukaliptusz Illóolaj- Eucalyptus 15 ml >>

A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
This is default text for notification bar