A Játék Szervezője


A promóciós játék (a továbbiakban: “Játék”) szervezője Szabó Beáta E.V.
(Székhely: 2100 Gödöllő, Széchenyi István utca 30. Adószám: 29094420-2-03 továbbiakban: „Szervező”).
A Játékban való részvétel feltételei
A Játékban résztvevő személyek
A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy, kivéve a Szervező közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).
A Játék időtartama
A Játék 2022. 06. 15-én 12:00 órakor kezdődik és 2022. 07.06-án 23:59 órakor fejeződik be.
A Játékban az ezen időszak alatt a https://www.facebook.com/esszencialisilloolajok.hu Facebook oldalon az Esszenciális-illóolajok “Te kit választanál?” poszt alatt Tetszik gombot használók között sorsolunk ki egy doTERRA illóolajat (azt amelyikre több szavazat érkezik).

A sorsoláson való részvétel feltételei


A véletlenség elve alapján 1 nyertest sorsolunk ki.
Sorsolás időpontja: 2022. 07.07.
A nyertessel privát üzenetben vesszük fel vele a kapcsolatot, hogy megadja adatait.


Kiegészítő szabályok


Azáltal, hogy a Játékos válaszol az adott kérdésre, elfogadja a jelen Játékszabályzatot, valamint feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozza.
A hivatalos játékszabály hozzáférhető a https://esszencialis-illoolajok.hu/jatekszabaly/ oldalon. A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosítás a már kisorsolt nyereményeket nem érinti. A módosításokról a Játékosok a https://www.facebook.com/esszencialisilloolajok.hu oldalon értesülhetnek.
A promóciós Játékszabályzatra a magyar jogszabályok az irányadóak; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak.
A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. A nyereményhez tartozó adó-, illetve járulékfizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. A játékban való részvétellel a Felhasználó előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy amennyiben nyereményben részesül, a Szervező feltüntetheti a nevét a https://www.facebook.com/esszencialisilloolajok.hu Facebook oldalon. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra. A Facebook semmilyen formában nem támogatója vagy szervezője jelen játéknak.
A Játékos a Játékkal kapcsolatos kérdéseit felteheti az info@esszencialis-illoolajok.hu e-mail címen.
A résztvevő által tett nyilatkozatok
A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom. A Játék résztvevői, részvételükkel elfogadják ezen hivatalos Játékszabályzatot. A Játékszabályzatban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a 1959. évi IV. törvény a Ptk. valamint az adatvédelmi törvény név és lakcímadatok kezeléséről szóló szabályai irányadóak.
Gödöllő, 2022. június 15.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar