HD Clear, a tökéletes arcápoló, problémás, pattanásos bőr esetén

Vannak olyan bőrhibák az arcodon, amelyektől szeretnél megszabadulni? A doTERRA keverékét pontosan erre fejlesztették. Használatával mérsékelhetők, eltüntethetők a bőrhibák, arcod tisztán és hidratáltan néz ki. Az illóolaj formulát úgy tervezték, hogy megtisztítsa a bőrt, miközben élettelivé teszi azt. Használhatjuk alkalomszerűen, de akár napi rendszereséggel is. A HD Clear keverék segíthet visszaszerezni a sima, problémamentes és egészséges arcbőrt.

HD Clear, a tökéletes arcápoló, problémás, pattanásos bőr esetén

Minden a boltokban kapható arctisztító azt ígéri, hogy tökéletesen megtisztítja a bőrt, de használatuk után is foltokat és bőrirritációt tapasztalunk. Ennek oka, hogy számtalan mesterséges összetevőt tartalmaznak. A HD Clear azonban adalékanyagoktól mentes és olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek erőteljes tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek a bőr számára. A HD Clear-ben használt CPTG® illóolajok biztonságos, természetes megoldást nyújtanak a pattanások és a különböző bőrhibák csökkentésére.

Az egészséges bőr megőrzése nagymértékben függ a bőrápolási szokásainktól, például attól is, hogyan kezeljük bőrünket lefekvés előtt vagy alvás után. A praktikus roll-on kivitel lehetővé teszi az egyszerű alkalmazást, aminek köszönhetően a HD Clear-el gyorsan és egyszerűen megoldható a bőr tisztítása és hidratálása egész nap. Ha reggelente tiszta, sima arcbőrrel szeretnénk ébredni, akkor lefekvés előtt (az arc lemosása után) vigyük fel az arcra.. Reggel, ébredés után, mossuk le arcunkat, majd vigyünk fel egy újabb réteg HD Clear keveréket, hogy bőrünk tiszta és ragyogó maradjon egész nap.

Tinédzserek bőrápolása

Tinédzser korban a leggyakrabbak a különböző bőproblémák, pattanások. Az illóolajok használatával természetes úton tudjuk tisztán tartani a bőrt és csökkenthetjük a bosszantó pattanások számát is. A HD Clear remek megoldás a tinédzserek számára is, hiszen nagyon egyszerű a használata és könnyen magukkal is tudják vinni, hiszen olyan kicsi, hogy a legkisebb táskában vagy akár zsebben is elfér.

Kisebb bőrproblémák még azokkal is előfordulnak néha, akiknek jellemzően nincs gond a bőrükkel és ritkán vagy egyáltalán nincsenek pattanásaik. Számukra is kiváló megoldás a termék, mivel rendkívül sokáig elegendő és sokáig meg is őrzi a minőségét.

A HD Clear a következő összetevőket tartalmazza:

  • Nigella Sativa magjából kivont olaj
  • Cinnamomum Camphora Linaloolifera leveléből kivont olaj
  • Melaleuca Alternifolia (teafa) virágából/leveléből/szárából kivont olaj
  • Litsea Cubeba termésének olaja
  • Eucalyptus globulus leveléből/ágából kivont olaj
  • Pelargonium graveolens olaja

A doTERRA HD Clear használata:

Az arc lemosását követően, vigyünk fel egy vékony réteg HD Clear-t a bőrünkre akár naponta több alkalommal is.

Figyelmeztetés:

Kerüljük a termék szemmel, a belső füllel vagy az érzékeny területekkel való érintkezését.

doTERRA HD Clear helyi használatra való keverék 10 ml >>

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma