Baglyos diffúzor ajándék levendulával

A doTERRA kínálatában rendszeresen jellenek meg különböző, hosszabb-rövidebb elérhető különleges diffúzorok. Az idei év meglepetése ez a kedves bagoly, aki mellé ráadásként még egy 15 ml-es Levendula illóolaj is jár ajándékba.

Baglyos diffúzor ajándék levendulával

doTERRA Baglyos diffúzor

A gyerekek imádják a kis figurákat, ami kellemes meleg fényt biztosít. A világítás többféle üzemmódban használható. Lehet félhomályos vagy fényesen ragyogó, így használhatjuk hangulatvilágításként vagy éjszakai fényként is. Sőt a párakibocsátás világítás nélkül is működik. Ugyanez a helyzet a hangokkal is. A 4-féle zenés hangbeállítás: zongora, hullámzó tenger, eső, madárcsicsergés mellett néma üzemmódban is használható. Ráadásul a hangerő öt szinten szabályozható. Ezek között garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét. Ami a párakibocsátást illeti itt is többféle verziót használhatunk. Van 2 és 5 órán át tartó folyamatos, valamint 10 órán át tartó megszakításos párologtatás. Így egy betegség esetén akár egész éjszaka működtethetjük.

A kis bagoly figura segítségével a gyerekek megszokják, hogy a szobájukban diffúzor működik, hiszen alig várják az estét, amikor újra bekapcsolhatják.

Ajándék Levendula illóolaj

Az ajándék Levendula illóolaj ráadásul az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb illóolaj, ami kellemes illatával jól jöhet az alvás elősegítésében és az álmatlanság elleni küzdelemben is. Manapság egyre több gyerek szorong. Számukra is kiváló választás a Levendula, hiszen belélegzése segíthet oldani a szorongást és javítani az általános hangulatot.

doTERRA Baglyos diffúzor és Levendula 15 ml >>

Valamennyi doTERRA illóolaj ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatók legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar