doterra

Illóolajok felhasználási területei. Fedezzük fel újra az illóolajok gyógyító erejét!

A termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Használatuk segíthet a tünetek enyhítésében, de hatékonyságuk egyénenként változó.

Problémák és megoldások,
illóolajok felhasználási területei

A doTERRA illóolajok és illóolaj keverékek használata segíthet a különböző bőrproblémák kezelésében.

Emésztő rendszerünk hatékony és problémáktól mentes működése, egész szervezetünk működésének az alapja.

A megfelelő táplálkozás és anyagcsere elengedhetetlen része életünknek. Az illóolajok ebben is segíthetnek.

Különböző erősségű gyulladások bárhol keletkezhetnek a szervezetben. Kezelésükben, enyhítésükben is segíthetnek az illóolajok.

Sportsérülések, életmódunkból, korunkból adódó mozgásszervi problémák esetén is hatékony segítséget nyújthatnak az illóolajok.

A különböző fertőzések elkerülhetetlen részei életünknek. Hatásuk enyhítésében, vagy akár megjelenésük megelőzésében is számíthatunk az illóolajokra.

Az különböző növényekből természetes úton kinyert, tanúsítottan tiszta, terápiás célra használható illóolajok több száz felhasználási módja ismert. Az illóolajok és az illóolaj alapú kiegészítők az emberi test természetes folyamatainak támogatására szolgálnak, mely folyamatok nagyban elősegíthetik a különböző egészségügyi problémák hatékony megoldását. Az alábbiakban kategóriákra bontva, a teljesség igénye nélkül, megpróbáljuk összegyűjteni, hogy melyek az illóolajok felhasználási területei.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a különböző típusú egészségügyi problémák megoldásában, mely illóolajok és milyen módon nyújthatnak természetes segítséget.

FONTOS: Az illóolajok nem gyógyszerek, ezért ha bármilyen egészségügyi problémája van, mindenképpen forduljon orvoshoz.

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
  Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
  Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
  leadod a rendelésed.
  This is default text for notification bar