Egyedi parfümök készítése illóolajokból, egyszerűen

Parfüm illóolajból? Mi sem természeteseb, hiszen a boltban kapható parfümök is természetes illóolajok felhasználásával készülnek. Cikkünkben megmutatjuk hogyan készíthetjük el természetes parfümjeinket illóolajok felhasználásával és mutatunk néhány illóolajat ami nagyszerűen passzol egymáshoz.

A parfüm készítés kizárólag természetes illóolajok felhasználásával rendkívül egyszerű. Nincs szükségünk másra, mint egy roll-os üvegre, frakcionált kókuszolajra és különböző illóolajokra.

Egyedi parfümök készítése illóolajokból, egyszerűen

A doTERRA illóolajok a legtisztább növényi kivonatok, melyek csodálatos tulajdonságokkal rendelkeznek testünk és lelkünk számára egyaránt. Mivel nagyon koncentráltak, csak néhány cseppre van szükségünk ahhoz, hogy egyedi parfümöt készítsünk. A végeredmény nem csak egy parfüm lesz, hanem egy igazi aromaterápiás élmény. Többfélét is készíthetünk ízlésünknek és hangulatunknak megfelelően.

Elkészítés

Miután kiválasztottuk a kipróbálni kívánt keveréket, mindössze annyit kell tennünk, hogy először belecseppenttünk 10-15 cseppet a tároló üvegbe.

Ezután töltjük fel frakcionált kókuszolajjal, majd alaposan összerázzuk. Így készül a parfüm illóolajból.

Néhány illóolaj, ami remekül használható együtt:

Elegáns, klasszikus keverékek:
Friss, energikus keverékek:
 • borsmenta, eukaliptusz, teafa
 • citromfű és teafa
Édes keverékek:
Különleges keverékek:

Érdemes kísérletezni, mind a különböző illóolajokkal, mind a mennyiségekkel és megtalálni saját, egyedi keverékünket.

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
  0
  Kosár tartalma
  A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
  A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
  This is default text for notification bar