doTERRA fogkrém a fogak és a szájüreg egészségéért.

A doTERRA fluoridmentes természetes tisztító fogkrémje egyesíti a szabadalmaztatott doTERRA On Guard CPTG® illóolaj keverék előnyeit további természetes összetevőkkel, amelyek többek között segítik a fogak tisztítását, csökkentik a lepedék lerakódásának esélyét és gyengéd polírozó elemeiknek köszönhetően, természetes módon fehérítik a fogakat. A doTERRA On Guard fogkrémben megtalálható 8 különböző esszenciális illóolaj: vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, borsmenta, kúszó fajdbogyó, eukaliptusz, mirha és rozmaring. Az esszenciális illóolajok keveréke extra tisztító hatást biztosít.

doTERRA fogkrém

Az Onguard fogkrém legfontosabb előnyös tulajdonságai:

 • Szabadalmaztatott doTERRA on Guard illóolaj keveréket tartalmazó fogkrém tisztítja a fogakat és megelőzi az ínybetegségeket, ráadásul frissíti a leheletet.
 • 100 %-ig vegán és mindenféle mesterséges anyagoktól mentes.
 • A mirha illóolaj segít megőrizni a fogak és az íny egészségét.
 • A borsmenta és a fahéj illóolaj biztosítja a friss leheletet.
 • A kalcium-hidroxiapatit segít megőrizni a fogak tiszta és egészséges megjelenését.
 • A termék jól habzik és a hagyományos fogkrémektől eltérően, jóval kevesebb is elegendő belőle egy fogmosás alkalmával.
 • Cukormentes, de a természetes xilit édesítőszer biztosítja a nagyszerű ízét, miközben segít a fogak és az íny tisztán tartásában.
 • A hidratált szilícium-dioxid természetes csiszolóanyag, amely segít eltávolítani a lepedéket és a foltokat a fogakról: Teszi ezt úgy, hogy közben elég gyengéd ahhoz, hogy ne károsítsa a fogzománcot. Fontos megjegyezni, hogy a doTERRA fogkrém nem fehéríti a fogakat a természetes árnyalatukon túl.
 • Bár nem olcsó, de kiadósságának és előnyös tulajdonságainak köszönhetően összességében megéri az árát.

A tökéletes eredmény eléréséhez a fogkrém mellett használjuk a doTERRA On Guard szájvizet is. Ez az alkoholmentes, illóolajokat tartalmazó szájhigiéniás termék hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokkal szemben, a fogak és az íny tisztán tartására, valamint a szájüreg általános fertőtlenítésére.  Vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring és mirha olajok a szájüreg egészségét támogatják, a miswak kivonat frissíti a leheletet és tisztán tartja a fogakat, csökkenti a plakk túlzott felhalmozódását, megelőzve ezzel a fogkő túlzott felhalmozódását, ami az ínybetegségek melegágya.

doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrém 125 g >>

A doTERRA valamennyi illóolaja ellenőrzött minőséget képvisel, amiről a CPTG tanúsítvány jelent igazolást:

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

0
  0
  Kosár tartalma