doTERRA fogkrém a fogak és a szájüreg egészségéért.

A doTERRA fluoridmentes természetes tisztító fogkrémje egyesíti a szabadalmaztatott doTERRA On Guard CPTG® illóolaj keverék előnyeit további természetes összetevőkkel, amelyek többek között segítik a fogak tisztítását, csökkentik a lepedék lerakódásának esélyét és gyengéd polírozó elemeiknek köszönhetően, természetes módon fehérítik a fogakat. A doTERRA On Guard fogkrémben megtalálható 8 különböző esszenciális illóolaj: vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, borsmenta, kúszó fajdbogyó, eukaliptusz, mirha és rozmaring. Az esszenciális illóolajok keveréke extra tisztító hatást biztosít.

doTERRA fogkrém

A fogkrém legfontosabb előnyös tulajdonságai:
  • Szabadalmaztatott doTERRA on Guard illóolaj keveréket tartalmazó fogkrém tisztítja a fogakat és megelőzi az ínybetegségeket, ráadásul frissíti a leheletet.
  • 100 %-ig vegán és mindenféle mesterséges anyagoktól mentes.
  • A mirha illóolaj segít megőrizni a fogak és az íny egészségét.
  • A borsmenta és a fahéj illóolaj biztosítja a friss leheletet.
  • A kalcium-hidroxiapatit segít megőrizni a fogak tiszta és egészséges megjelenését.
  • A termék jól habzik és a hagyományos fogkrémektől eltérően, jóval kevesebb is elegendő belőle egy fogmosás alkalmával.
  • Cukormentes, de a természetes xilit édesítőszer biztosítja a nagyszerű ízét, miközben segít a fogak és az íny tisztán tartásában.
  • A hidratált szilícium-dioxid természetes csiszolóanyag, amely segít eltávolítani a lepedéket és a foltokat a fogakról: Teszi ezt úgy, hogy közben elég gyengéd ahhoz, hogy ne károsítsa a fogzománcot. Fontos megjegyezni, hogy a doTERRA fogkrém nem fehéríti a fogakat a természetes árnyalatukon túl.
  • Bár nem olcsó, de kiadósságának és előnyös tulajdonságainak köszönhetően összességében megéri az árát.

A tökéletes eredmény eléréséhez a fogkrém mellett használjuk a doTERRA On Guard szájvizet is. Ez az alkoholmentes, illóolajokat tartalmazó szájhigiéniás termék hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokkal szemben, a fogak és az íny tisztán tartására, valamint a szájüreg általános fertőtlenítésére.  Vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring és mirha olajok a szájüreg egészségét támogatják, a miswak kivonat frissíti a leheletet és tisztán tartja a fogakat, csökkenti a plakk túlzott felhalmozódását, megelőzve ezzel a fogkő túlzott felhalmozódását, ami az ínybetegségek melegágya.

doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrém 125 g >>

A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
This is default text for notification bar