A termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Használatuk segíthet a tünetek enyhítésében, de hatékonyságuk egyénenként változó.

Endokrin, táplálkozási és anyagcsere betegségek

Alkoholizmus

Rozmaring

Lélegezze be az aromát közvetlenül az üvegből, vagy cseppentsen néhány cseppet a diffúzorba és párologtassa, majd lélegezze be az olajok aromáját.

Crohn-betegség

Borsmenta

Cseppentsen az illóolajokból akár önmagukban akár keverékként egy üres zöldségkapszulába és nyelje le víz segítségével.  Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza a has környékére és a lábfejekre.

Cukorbetegség

Fahéj, rozmaring, geránium

Cseppentsen a fahéjból és a rozmaringból keverékként egy üres zöldségkapszulába és nyelje le víz segítségével. Cseppentsen illóolajat a kezére, majd gyengéden masszírozza el a hát, a mellkas, a lábfejek területén és a hasnyálmirigy környékén.

CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
Gyermekeknél, érzékeny bőrűeknél érdemes hordozó olajban hígítva bőrre kenni. Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!
A termékek nem szándékoznak betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni. Használatuk segíthet a tünetek enyhítésében, de hatékonyságuk egyénenként változó.
0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek!
    This is default text for notification bar