Csatlakozz zártkörű facebook csoportunkhoz!

Az elmúlt években igyekezetünk számtalan hasznos, érdekes és a gyakorlatban is használható információt megosztani közönségünkkel a doTERRA illóolajok és az azok felhasználásával készült egyéb doTERRA termékek jellemzőivel, használatával kapcsolatban. Tettük ezt itt a weboldalon blogcikkek formájában és szinte napi rendszerességgel a facebook-on rövid posztokban. A visszajelzések alapján ezeket sokan szerették, szeretik.

Sajnos az uniós és hazai szabályozás miatt a termékekről szóló leírásokban, beszámolókban, véleményekben jónéhány, az egészséggel kapcsolatos kifejezés nem használható, pedig mi, akik használjuk őket mind tudjuk, hogy a doTERRA kiemelkedő minőségű illóolajai és az azok felhasználásával készült termékek számtalan pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre.

A facebook nemrégiben törölte a közel 4000 követővel rendelkező oldalunkat, mert véleménye szerint az uniós és hazai szabályozásnak nem megfelelő tartalmakat osztottunk meg a doTERRA termékek tulajdonságairól és használatáról.

Éppen ezért hoztuk létre zárt facebook csoportunkat, hogy a jövőben szabadon, mindenféle korlátozás nélkül tudjunk kommunikálni a termékekről és használatukról.

Miért érdemes csatlakoznod zártkörű facebook csoportunkhoz?

A jövőben tehát a zárt csoportban osztjuk meg szokásos posztjainkat, cikkeinket, akcióinkat.

Végre szabadon beszélhetünk a termékekről és használatukról a nevén nevezve a dolgokat.

Meghirdethetünk kizárólag a csoport tagjai számára nyereményjátékokat, különleges akciókat.

Csatlakozz még ma!

A csoport jelenlegi létszáma természetesen messze elmarad a korábbi oldalunk követőinek számától, de bízunk benne, hogy ez nem sokáig lesz így. Arra kérünk, hogy csatlakozz privát csoportunkhoz és hívd meg azon ismerőseidet is, akik számára érdekesek és hasznosak lehetnek a doTERRA termékekkel kapcsolatos információk.

Csatlakozz zártkörű facebook csoportunkhoz!

Kisorsolunk egy doTERRA neon lámpát.

Hogy biztosítsunk egy kis extra motivációt, a csoport tagjai között 2024.09.30-án kisorsolunk egy doTERRA neon lámpát. A szabály tehát rendkívül egyszerű, aki 09.30-án a sorsolás időpontjában a csoport tagja, részt vesz a sorsoláson.

Várunk tehát a facebook-on az Esszencialis illóolajok csoportban!

A csoportot ide kattintva találod meg a facebook-on.

0
    0
    Kosár tartalma
    A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról.
    Csomagod még aznap feladásra kerül, ha:
    Foxpost automatába kéred és 18:00-ig,
    Easybox automatába, postai vagy házhozszállítással kéred és 12:00-ig
    leadod a rendelésed.
    This is default text for notification bar